Cautare

4837 de rezultate pentru "ionescu gheorghe botosani" (8.38 secunde)
primarului de Botosani a fost facuta in septembrie de Centrul Europe Direct Botosani, coordonat de Radu Cajvaneanu. "Sunt onorat si incantat ca dorinta noastra permanenta de a dezvolta orasul prin proiecte cu care sa aducem bani europeni in Botosani au fost remarcate.
Profesorii care fac naveta intre Botosani la Dorohoi sint nemultumiti ca Primaria din Dorohoi nu le deconteaza contravaloarea transportului. ... Reprezentantii Ligii Sindicatului din Invatamint (LSI) Botosani au declarat ca, in cursul acestei saptamini, se vor deplasa la Dorohoi, pentru a discuta cu primarul Sergiu Lungu despre aceasta problema.
Fostul primar al municipiului Botosani, Florin Egner, a contestat in instanta decizia consilierilor municipali de eliminare a taxei de salubritate pentru persoanele care locuiesc la casa. ... Egner a depus contestatie in instanta, dar si la Prefectura, solicitind acesteia din urma sa analizeze legalitatea hotaririi Consiliului Local Botosani.
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Gheorghe" Botosani, orasul Botosani; 2003 - 2007: Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Superliga, etapa a 19-a Farul Constanta - FC Botosani 8-0 (2-0) Grameni 11, Alibec 45+2, 77, 87, Pitu 51, Morar 66, 69, Kiki 81 Echipele de start: ... Gheorghe Hagi FC Botosani:
Superliga, etapa a 26-a FC Botosani - Sepsi OSK 1-1 (1-1) Au marcat: ... FC Botosani: ... Gedo - Ninaj, Papa, Achahbar, Tudorie, I.Gheorghe, Dumitrescu, Dimitrov
Raportul de monitorizare a instrumentelor si mecanismelor de control parlamentar asupra sectorului de securitate, elaborat cu sprijinul Centrului pentru Controlul Democratic al Fortelor Armate din Geneva, a fost dat publicitatii ieri, la Centrul de informare pentru cultura de securitate din SRI, de presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, si de directorul Eurisc, Liviu Muresan.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova). Ionescu a reclamat 10 functionari publici carora le-a oferit mita pentru eliberarea unor acte.
Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Georgeta Ionescu, noul secretar general al Camerei Deputatilor a declarat ieri, la prima intalnire cu presa, ca intretinerea si finalizarea Palatului Parlamentului genereaza foarte multe probleme.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a insotit ieri ziaristii intr-un tur al Parlamentului.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS, a apreciat ca institutia "este depasita total de sarcini si ca trebuie luate masuri urgente atat in privinta personalului, a bugetului, cat si a spatiului".
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (foto), a dat ieri lamuriri cu privire la articolele critice din presa legate de produsele gen "bigudiuri" din planul de achizitii al Camerei, motivand ca utilajele si produsele care nu sunt strict necesare activitatilor legislative sunt destinate intretinerii si functionarii imensei cladiri a Parlamentului.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
Ionescu: ... Tudor ar fi fost colaborator al Securitatii", a precizat Cazimir Ionescu. ... Poate ca facea rapoarte la Iulian Vlad (seful Securitatii - n.r.) sau direct lui Ceausescu", a spus Cazimir Ionescu.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
google-analytics.com