Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.71 secunde)
tot la Institutul de Marina Militara! ... Acesta a mai explicat ca si el a facut Institutul de Marina, cu fratele sau, asa ca stie "mersurile", mai exact ca Institutul, fiind institutie de invatamant militara, se afla in grija unui ofiter de contra-informatii.
Domnule profesor, cum evolueaza programul de transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni? ... Programul de transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent. ... Programul de transplant hepatic in Institutul Clinic Fundeni se afla intr-un moment foarte bun in prezent;
Cum comunicam cu extraterestrii Oamenii de stiinta de la Institutul SETI au replicat imediat ca o astfel de critica este inadecvata. ... - Institutul SETI foloseste radiotelescoapele cele mai puternice de pe Pamant pentru a cauta semnale care se concentreaza pe un singur punct pe cadranul de radio, a declarat Shostak.
De altfel, asta este motivul pentru care astfel de companii sunt incurajate sa se dezvolte, desi toate ofera aceleasi servicii!Cercetarile privind armele cu microunde si folosirea lor pentru controlul mental au inceput in anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totala fata de fortele oculte francmasononice mondiale.
Institutul National de Statistica pune la dispozitia mass-media o serie de informatii prilejuite de aceasta zi, pe baza celor mai recente date disponibile.
STOP Ziarul Medical anunta ca Institutul de pneumologie Marius Nasta (in conducerea caruia se afla Florin Mihaltan) impreuna cu Asociatia aer pur (condusa tot de Mihaltan) si American Cancer Society (care, probabil, vine cu banii) au infiintat Centrul de informare pentru controlul tutunului.
In 1978, si-a sustinut doctoratul in fizica, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar in 1980 si-a dat secundariatul in radiologie-radioterapie la Institutul Oncologic Bucuresti. ... A creat primul atlas 3D al sistemului limfatic impreuna cu profesorul Anders Brahme, de la Institutul Karolinska, din Suedia.
Într-un comunicat de presa dat publicitatii, cele cinci organizatii catalogheaza decizia drept „discretionara, alarmanta si inacceptabila“, motivând ca ministrul „abuzeaza de dreptul sau, printr-o interpretare subiectiva si superficiala a textelor de lege, fara a oferi o motivare bazata pe verificarea performantei profesionale si manageriale a procurorului în cauza“.Institutul National al Magistraturii nu l-a primit pe ministruTensiunile create de cererea de revocare a procurorului Tulus au determinat Institutul National al Magistraturii (INM) sa ceara ieri ministrului justitiei sa-si anuleze vizita la INM, deoarece mesajul sau dupa cererea de revocare ar intra în contradictie cu valorile INM.
Un studiu lansat luni de Institutul pentru Politici Publice (IPP) releva faptul ca C.V.
Cand conduceam Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, am incercat sa obtinem anumite date si am obtinut. Acum Institutul nu mai investigheaza, iar prin vointa Guvernului, din februarie, s-a transformat mai degraba intr-un institut de analiza, face sondaje, prefera simpozioanele in locul investigatiilor.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Institutul este condus in prezent de Horia Roman Patapievici, din postura de presedinte, si de Tania Radu si Mircea Mihaies, din postura de vicepresedinti. Pana in prezent, Institutul Cultural Roman a functionat sub autoritatea presedintelui Romaniei, care este si presedintele de onoare al Institutului.
Liderii senatorilor PSD si PNL, Ilie Sarbu si Puiu Hasotti, ridica o serie de intrebari in legatura cu situatia de la Institutul Cultural Roman, sustinand ca doresc sa aduca clarificari ce se bazeaza pe aspecte ridicate de cetateni si ca nu au legatura cu o politizare a acestei institutii.
Institutul Bancar Roman a declansat o ampla campanie de instruire a angajatilor din sistemul financiar-bancar in contextul pietei UE. ... Institutul Bancar Roman (IBR) a lansat ieri, si la Craiova, ciclul de conferinte intitulat "Calea spre performanta europeana", inceput anul trecut la Galati.
Institutul de Economie Agrara, implicit Academia Romana, va efectua, in perioada decembrie 2007- ianuarie 2008, o ancheta structurala. Pentru realizarea acestei actiuni s-a transmis catre Institutul National de Statistica un esantion de 800 de exploatatii agricole selectate din toate judetele tarii, corespunzator principalelor categorii de relief.
Deficitul comercial al Romaniei s-a micsorat cu 72,8% in martie, la 566,1 milioane de euro, aceasta fiind a sasea luna consecutiv de scadere anuala, pe fondul reducerii drastice a importurilor, care a intrecut diminuarea exporturilor, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut cu peste o treime in martie, iar exporturile s-au redus cu 6,9% fata de luna similara din 2008, deficitul comercial al Romaniei reducandu-se pentru a sasea luna la rand, la 566,1 milioane de euro, potrivit datelor preliminare publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut in martie cu 35,3% fata de aceeasi luna din 2008, la aproape 3,13 miliarde de euro, in timp ce exporturile s-au comprimat cu 6,9%, la 2,56 miliarde de euro.Pe partea de importuri, cel mai mare declin a fost inregistrat in comertul cu statele din afara UE, din care Romania a importat in martie marfuri in valoare de 813 milioane de euro, cu 43,6% mai putin decat in luna similara a anului trecut - cand importurile insumasera 1,44 miliarde de euro.Importurile din celelalte 26 de state din UE au scazut in martie cu 31,8%, la 2,31 miliarde de euro.Exporturile in UE s-au redus cu 3,5%In ceea ce priveste exporturile, Romania a livrat catre statele din afara UE marfuri de aproape 710 milioane de euro, cu 14,8% mai putin decat in martie 2008, in timp ce exporturile in UE au rezistat ceva mai bine, reducandu-se cu 3,5%, la 1,85 miliarde de euro.Fata de februarie, exporturile au crescut in martie cu 23%, iar importurile, cu 8,4%.Importurile au scazut cu peste o treime (35,4%) in primul trimestru, la 8,56 miliarde de euro, iar exporturile s-au redus cu aproximativ o cincime (19,4%) fata de intervalul similar din 2008, la 6,56 miliarde de euro.
119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor stabileste, la articolul 4, ca pensiile de invaliditate (adica pe caz de boala) vor fi verificate prin Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca din cadrul Casei Nationale de Pensii, in interval de un an de la 1 august 2010.
Participarea tarii noastre la eveniment este sustinuta de Institutul Cultural Roman, prin Centrul National al Cartii, si poarta mesajul Booking Romania, se arata intr-un comunicat al ICR.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul National la Cinematografiei, Ministerului Culturii, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB, Institutul Cultural Roman, Fundatia Japonia.
google-analytics.com