Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (2.63 secunde)
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze. ... Institutul a fost instalat intr-un imobil (proprietate a Uniunii Franceze) din piata Lahovary.
Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal, la inceput cu aproximativ trei milioane de doze, a anuntat ministrul Sanatatii. ... Potrivit actului normativ, Institutul va primi 10 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvenului .
Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
De exemplu, de la Ministerul Mediului, condus chiar de catre un constantean, Nicolae Nemirschi, a venit vestea ca vor fi comasate trei institute de cercetare, intre care si Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Grigore Antipa".
La Institutul Oncologic Bucuresti "lucrurile nu merg bine" 77 de spitale din intreaga tara, inclusiv din Bucuresti, sunt controlat in aceasta luna, a anuntat Ministerul Sanatatii. Controlul a debutat ieri, cand ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost la Institutul Clinic Fundeni, Institutul "C.C. Iliescu" si Institutul Oncologic Bucuresti.
Institutul Cantacuzino se pregateste pentru producerea, din 2017, a vaccinului antigripal, dar si a vaccinurilor BCG si DTP (Autoare:
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finanțat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundația Japonia.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul Nattional la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundatia Japonia.
Masuri prioritare de protectie), fata de care Presedintele Romaniei si-a manifestat public totala adeziune cu prilejul lansarii din 16 septembrie 2008, ca si in Raportul final editat de curand de Institutul Cultural Roman, Comisia constata ca situatia Rosiei Montane exemplifica in cel mai inalt grad posibilitatea de atingere a securitatii nationale prin distrugerea patrimoniului subteran si suprateran (istoric si natural), in numele unei investitii economice prezentate ca unica varianta pentru o dezvoltare durabila.
Ce se baga Baconschi, care, ce are el, ca ministru de Externe, cu Institutul Revolutiei?
Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? Cat este el de marinaresc, institutul functioneaza pe bani publici. ... Toate aceste intrebari si multe altele ar fi trebuit puse cu ocazia sprito-evenimentului aniversar al promotiei de acum 35 de ani de la Institutul de Marina.
Este vorba despre Institutul National de Cercetari Aerospatiale, Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructia de Masini, STRAERO, Institutul de Cercetari Metalurgice, Institutul National al Lemnului, INTEC, EUROTEST, ICPE-cercetari Avansate, ISPIF.
Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul intr-un singur eveniment medical de renume:
"INSTITUTUL CANTACUZINO:
Fara vaccinuri si salarii la Institutul Cantacuzino. ... Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino a fost infiintat in anul 1921 si in prezent se confrunta cu o situatie de subfinantare cronica.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
Institutul Social Democrat (ISD), condus de deputatul PSD Adrian Severin, a criticat, intr-un comunicat de presa, inclinatiile dictatoriale ale presedintelui Basescu, invocand „pericolul neocezarismului basescian“ pentru democratie.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finanțat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundatia Japonia.
Mi-am adus fizicianul, am adus omul care a facut computerul cu care calculam planurile si am fost gazduiti exceptional la Institutul Oncologic Cluj. ... a vrut sa infiinteze Institutul de Oncologie la Iasi, dar a fost impiedicat?
google-analytics.com