Cautare

15177 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (3.26 secunde)
Un alt pretendent la fotoliul de primar este candidatul independent Mircea Dolha, fost lider al organizatiei PSD Baia Mare si viceprimar al municipiului. Dolha a fost exclus in noiembrie 2010 din PSD dupa ce, la randul sau, a hotarat excluderea din partid a trei dintre liderii organizatiei judetene.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Proaspat inscaunat in functia de ministru al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a promis in fata sefului statului ca prioritatile sale vizeaza contractele legate de infrastructura rutiera si dezvoltarea turismului.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Motivul, n-avea ce manca si dorea neaparat sa intre inapoi in puscarie. ... Femeia a fost injunghiata in abdomen, iar medicii spun ca a avut noroc ca a scapat cu viata. Si-a pus la punct un plan pe cat de simplu pe atat de macabru.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. La eveniment au participat Raluca Turcan, Cristian Boureanu si Radu F.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
"Chinezii vor sa construiasca hidrocentrale si drumuri in Romania". 'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
google-analytics.com