Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (4.50 secunde)
O noua veste buna de la Statistica: cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
ACUZATII GRAVE LA ADRESA PRESEDINTELUI BASESCU. I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI Acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor. 'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta.
Iustin Covei si alti zece inculpati in dosarul in care sunt judecati la Tribunalul Bucuresti pentru infractiuni cu carti de credit vor afla astazi daca scapa sau nu de arest.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Tribunalul Galati a respins ieri recursul formulat de Uniunea Teritoriala a Sindicatelor Libere (UTSL) impotriva deciziei Judecatoriei Galati privind neacordarea reprezentativitatii, dupa ce o hotarire in acest sens expirase anul trecut.
Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca procesul in care Rodica Stanoiu a contestat verdictul CNSAS de colaborare cu Securitatea sa se judece la Sectia Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului Bucuresti.
Primaria Carcea cere in instanta ca Ford Romania sa fie inregistrata pe teritoriul administrativ al comunei si nu pe cel al Craiovei. Carcea tanjeste dupa impozitele de la Ford, care totalizeaza aproximativ 1,7 milioane de euro anual.
Medicii legisti au stabilit ca elevul Scolii cu clasele I-VIII din Filiasi care, pe 15 mai, si-a lovit un coleg care a decedat ulterior la spital, a avut discernamant in acel moment.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana.
Lucratorii de la case si galantare au refuzat sa inceapa munca pana nu li s-au dat explicatii cu privire la banii pe care ar fi trebuit sa-i primeasca inca de pe 10 iulie. "In contractul nostru de munca este prevazut sa ne ridicam salariile pe 10.
google-analytics.com