Cautare

12537 de rezultate pentru "infractiuni anul 2000 pitesti" (3.46 secunde)
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
Firma Global International 2000 din Bucuresti a concensionat 36,5 ha de teren in Zona Libera, suprafata pe care va construi, impreuna cu ENEL, cea mai mare termocentrala pe carbune din sud-estul Europei.
In anul 2000, a fost declarata cea mai buna canotoare a secolului de catre Federatia Internationala de Canotaj.
Apoi a crescut la 14,3 grade Celsius in 1905 si a scazut sub 12,9 grade Celsius in anul 1920, a crescut la 13,9 grade Celsius in 1930, a scazut la 13 grade Celsius in 1975, inainte de a se ridica la 14 grade Celsius in anul 2000.
Masurile mentionate au fost concretizate in prevederile Proiectului de lege privind unele masuri speciale necesare pentru incadrarea in bugetul aprobat Ministerului Administratiei si Internelor pe anul 2011 care a fost respins de ambele Camere ale Parlamentului.
Tatal sau, Valeriu Patriciu (1903-1987), a fost inginer in mine, doctor in geologie, geofizica si mineralogie si a lucrat ca geolog-sef, incepand cu anul 1935, in Societatea Astra Romana (societate romana cu capital anglo-olandez), o sucursala a trustului petrolier Royal Dutch Shell Co.
In cadrul trecerilor in proprietate privata din industria auto, cea mai importanta vanzare este cea a Dacia Pitesti. ... Contractul de vanzare-cumparare a combinatului petrochimic Petromidia Navodari a fost semnat in noiembrie 2000 cu Rompetrol Group BV Rotterdam, tranzactia incheiata avand o valoare de 615 milioane de dolari.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Potrivit informatiilor furnizate de institutiile de urmarire penala locale, in perioada ce a urmat evenimentelor din anul 1989 manifestarea dreptului de vot de catre cetatenii din judetul Bihor a creat in foarte putine cazuri suspiciuni de natura penala si cu totul izolat au fost semnalate cazuri de incalcare a legii penale.
Daca in primul semestru al anului trecut erau constatate 113 infractiuni de evaziune fiscala, in aceeasi perioada a lui 2007 numarul acestora a crescut la 205, ceea ce inseamna un plus de 81%. ... In general astfel de infractiuni se fac prin neinregistraea in contabilitate a tuturor actelor comerciale.
Criza financiara care afecteaza Romania, dar si fiscalitatea excesiva, au dus la o crestere fulminanta a numarului de infractiuni economice.
ca tine sub control evaziunea fiscala, dupa ce, in primele noua luni din 2010, au fost constatate cu aproape 50% mai multe infractiuni fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca cei doi, folosind acelasi mod de operare, au savarsit mai multe infractiuni pe raza municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza: ... In anul 2010, in evidentele Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au fost sesizate aproximativ 5.000 de infractiuni de inselaciune.
Contractul semnat cu firma COLAS, parte a gigantului francez Bouygues (5,6 miliarde euro cifra de afaceri anul trecut) pentru autostrada Cernavoda-Medgidia, cu o lungime de 20 de km, tocmai a fost reziliat ieri de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
google-analytics.com