Cautare

12535 de rezultate pentru "infractiuni anul 2000 pitesti" (3.59 secunde)
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS).
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 39 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 1 a savarsit infractiuni economice, 9 au comis fapte pe linie judiciara, 13 la ordine publica si 16 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
Momentele acelea sunt acum cercetate de procurorii militari, in dosarul in care se vorbeste despre infractiuni contra umanitatii. ... In dosarul Revolutiei, ancheta deschisa de procurorii militari anul trecut vizeaza o noua acuzatie: infractiuni contra umanitatii, o fapta care nu se prescrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei. Lucrarea, inceputa deja de anul trecut de Primaria Capitalei nu este insa deloc pe placul societatii civile.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Emil Constantinescu (17 noiembrie 1996 - 10 decembrie 2000) - trei ani negri pentru Romania si un salvator Primul an de mandat al lui Constantinescu a coincis cu intrarea Romaniei intr-o adanca recesiune .In 1996, Emil Constantinescu a fost ales prin vot direct Presedintele Romaniei, pentru un mandat de patru ani.
Va mai precizam ca voturile pentru demitere au fost in numar de 7,4 milioane, fata de 5,27 milioane voturi cu care a fost ales in functie domnul Traian Basescu in anul 2009.
Anul trecut, chiar a reusit, cu sprijinul instantei de contencios administrativ de la Curtea de Apel Craiova.
In acelasi timp, presedintele Basescu l-a sfatuit pe noul ministru sa priveasca cu atentie inspre agentii economici romani, mai ales inspre constructori si a amintit ca au fost inregistrate esecuri in domeniul transporturilor, dand ca exemplu autostrada Bucuresti - Pitesti.
Ion Diaconescu a avut o viata marcata de destinul PNT, partid pe care l-a urmat indiferent daca formatiunea s-a aflat la putere, in opozitie, in ilegalitate sau in anonimatul de dupa anul 2000.
Cei în cauza sunt anchetati pentru savârsirea a 6.017 infractiuni, în special înselaciune, fals si uz de fals. Politistii care s-au ocupat de centralizarea datelor spun ca foarte multe infractiuni de acest gen au fost înregistrate în Capitala si în judetele Neamt, Sibiu, Bihor, Brasov si Arges.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 64 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 2 au savarsit infractiuni economice, 23 au comis fapte pe linie judiciara, 12 la ordine publica si 27 la regimul circulatiei. ... Infractiuni flagrante:
google-analytics.com