Cautare

5369 de rezultate pentru "indemnizatia crestere copil" (3.38 secunde)
Depozitele bancare au devenit mai atractive, mai ales ca, pe termen scurt, acestea ofera solutia cea mai sigura de pastrare si de crestere a sumei depuse.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
Analistii bancii estimeaza un avans al PIB de 3% pentru Romania in acest an, dupa o crestere de 3,5% anul trecut. ... Astfel, semnalele pozitive de la inceputul lui 2014 din industrie ne indica faptul ca si pentru acest an trebuie sa ne asteptam la o crestere economica semnificativa.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Incepand cu 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele normale in a doua decada de noiembrie. ... Incepand din 13 noiembrie, temperatura aerului va fi in crestere, ajungand la valori peste cele normale in a doua decada de noiembrie.
Platforma europeana de combatere a saraciei si excluziunii sociale este una dintre initiativele majore ale Strategiei Europa 2020 pentru crestere inteligenta, durabila si favorabila incluziunii.
Daca inainte mamele cu gemeni, tripleti sau multipleti primeau o singura indemnizatie de crestere a copiilor, si nu pentru fiecare copil, asa cum ar fi fost normal, acum acestea pot rasufla usurate.
Cand e prea tarziu pentru a face un copil?
Fiecare tanar de 16 ani avea de ales daca sa faca 1 copil pe care sa-l dea la 3 luni dupa nastere Statului Atlant, sau sa faca 1 an de armata (fiindca toti hermafroditii puteau avea copil dupa un contact ca pasiv, si puteau sa faca altcuiva un copil dupa un contact ca activ).
Ultimele date pe care le avem ne arata ca luna ianuarie din acest an a avut venituri peste cele previzionate cu aproximativ 640 de milioane de lei, avem deja un excedent bugetar de 0,5%, adica 3,5 miliarde, avem o crestere in ceea ce priveste cheltuielile cu investitiile, vorbesc ianuarie 2015 raportat la ianuarie 2014, crestere cu 11%, crestere cu 23% a investitiilor pentru fondurile europene, o scadere, asa cum v-am spus, de 15% a cheltuielilor cu bunurile si serviciile, ceea ce nu ne deranjeaza deloc, ba chiar ne bucura.
In urma masurilor adoptate de guvernul Ponta, dar si a conjuncturii internationale, anul acesta Romania va avea o crestere economica de peste 2%.
Potrivit estimarilor facute de catre managerii societatilor comerciale pentru urmatoarele doua luni, se contureaza o crestere a activitatii din industrie, constructii, comertul cu amanuntul si servicii, in raport cu lunile anterioare, se arata intr-un raport al Institutului National de Statistica (INS).
ßi reprezentantii companiei BCR Leasing apreciaza ca "tendinta de crestere a perioadei de finantare cuprinse in contractul de leasing reprezinta, cel putin la nivelul clientilor persoane fizice, un avantaj ce permite incadrarea unui numar mai mare de persoane in baremul de creditare impus de BNR, de 30% din venitul cumulat al membrilor de familie".
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
Comisia Europeana a redus estimarile de crestere economica a Romaniei, anticipand o contractie a activitatii de 4% anul acesta, respectiv stagnare in 2010.
Prognoza de crestere economica a Romaniei in 2011 a fost schimbata Pentru Romania prognozele BERD indica o crestere economica de pana la 1,9%, in acest an.
Raportul pe luna septembrie al Economist Intelligence Unit, citat de Agerpres evidentiaza ca economia romaneasca va inregistra in 2013 o crestere de 2,5%, urmand ca ritmul de crestere sa se accelereze in perioada 2014-2017, la o rata medie anuala de 4%.
BANAT Valorile termice vor fi in crestere la inceputul intervalului, astfel incat maximele diurne, de la o medie de 19 grade in prima zi, vor atinge aproximativ 27 de grade pe data de 29 mai, iar minimele nocturne vor marca o crestere de 7 grade in aceasta perioada.
• BANAT - Pana pe 2 februarie temperaturile vor marca o crestere treptata, astfel incat maximele diurne ajung pana la 4 grade.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
google-analytics.com