Cautare

5369 de rezultate pentru "indemnizatia crestere copil" (3.50 secunde)
Ce vei gasi pe www.mintistralucite.ro Vei gasi informatii legate de Testarea Nationala Screening si testele dedicate varstelor 5-14 ani, plus informatii care sa sustina orice cititor sa fie mai bine informat in legatura cu supradotarea si cum sa recunoasca un copil supradotat.
Cercetatorii olandezi au analizat datele pe un esantion de 5 283 de femei care au dat nastere unui singur copil intre 2001 si 2003.
o mutatie genetica lasa organismul fara aparare in fata virusului gripal O mutatie genetica ar putea fi cauza formelor foarte severe de gripa depistate la copil, sustine un recent studio franco-american, prezentat in editia online Le Point.
139 euro COPIL 2-12.99 ANI IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: ... 139 euro COPIL 2-12.99 ANI IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN: ... 249 euro Copil 2 - 13 ani:
Mariustuca.ro / Un medicament contra tumorii cerebrale, frecventa la copil (Autoare: Magda Marincovici) Un nou medicament a fost identificat pentru tratamentul gliomului infiltrativ de trunchi cerebral, o tumora maligna depistata la copil.
Monica Pop incearca salvarea un copil intepat cu o sarma in ochi (Autoare: ... Duminica, 24.05, s-a prezentat la Compartimentul de Primiri Urgente un copil in varsta de 7 ani de etnie rroma, intepat cu o sarma in ochi, intr-o stare foarte grava, in pericol de a pierde ochiul.
Credeam, de pilda, ca mamele sunt invincibile, ca, de vreme ce au purtat la ele in burta 9 luni un copil si i-au dat viata, nimic nu le mai poate sta in cale, ca asta le face fiintele cele mai puternice din lume.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) In perioadele de epidemie, un copil din trei si un adult din 10 fac gripa. In plus, la copil, complicatiile pot fi adesea extrem de severe, pentru ca sistemul imun al copilului este in curs de consolidare.
In general, femeile au probleme in a da nastere unui copil fiindca amana prea mult momentul in care vor sa ramana insarcinate. ... fie aleg sa adopte un copil, fie isi rezolva problemele medicale si opteaza pentru fertilizarea in vitro.
N-am avut niciodata copii in Sibiu, n-am fost mama in Sibiu, habar n-am ce-i arati unui copil in Sibiu, caruia ii place oricum la nebunie orasul, din simplul motiv ca aici locuiesc Mama Bu si Tata Bu.
Un copil de numai 17 ani a ajuns in arestul Politiei, iar acolo va sta 20 de zile de acum incolo pentru ca a falsificat niste bani.
Ciudat este insa ca, atunci cind a venit vorba despre pedepsirea vinovatului care a lasat sechele adinci in sufletul unui copil, ancheta a trenat, iar pina acum rezultatul e ca NIMENI nu este vinovat. ... Un copil a trecut prin momente de groaza, dar NIMENI nu e vinovat.
Au existat dezbateri pe tema, a fost reluata parca la nesfarsit drama, a fost creata audienta de top pe spinarea unui copil de 11 ani.
Este incredibil ca moartea unui copil ii poate face pe unii sa spuna "Ei si ce! ... Un singur om daca ar fi actionat la momentul potrivit ar fi salvat viata unui copil. ... acel copil, cand era dus la medic, acesta nu intreba de unde provin ranile si vanataile;
Cresterea dvs in greutate in timpul sarcinii il ajuta pe copil sa se dezvolte si de asemenea este necesara pentru alaptare, dupa ce copilul se va naste.
Anul acesta s-a inregistrat prima crestere a ratei de promovare la Bacalaureat de la introducerea camerelor de supraveghere, in 2011, si pana acum: datele partiale anuntate ieri arata o crestere de la aproape 44% la 55,65%.
Nici macar argumentul, conform caruia aceasta crestere salariala ar duce la cresterea consumului nu este sustenabila, intrucat in cel mai bun caz putem vorbi de o crestere temporara a consumului, iar de aici si pana la crestere economica este cale lunga.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri ca Romania va inregistra o crestere economica de 1-2% anul viitor, in 2010 trendul fiind incert din cauza majorarii TVA.
Cresterea economica anuntata de premier este de fapt o crestere pur "coafata" statistic, aflata in marja de eroare a orcaror situatii macro-economice statistice, ce nu face decat sa adanceasca decalajele intre bogati si saraci;
In timp ce din depozitele bancare se poate castiga 7,8-8% pe an din valoarea investitiei, rata anuala de crestere a unui fond de investitii poate fi si de 60%. ... O dovedesc ratele de crestere anuala a fondurilor de investitii care functioneaza in prezent in Romania.
google-analytics.com