Cautare

5369 de rezultate pentru "indemnizatia crestere copil" (3.19 secunde)
Potrivit estimarilor Ministerului Muncii, numarul de beneficiari ai indemnizatiei va creste de la 138 700 in prezent la 140 000, iar aproximativ 78 000 de persoane aflate in prezent in plata vor beneficia de indemnizatia minima, majorata de la 600 la 1 062 de lei.
Pana de curand am avut indemnizatia de chirie. ... Era greu cand aveam indemnizatia de chirie, dar iti asumi aceste lucruri.
Cand e prea tarziu pentru a face un copil?
O crestere economica sustinuta, de 8% anual de exemplu, ar permite Romaniei sa se apropie de nivelul de dezvoltare al celor zece noi membri ai UE, dar procesul ar putea dura pana la 15 ani, a declarat directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, Anand Seth, preluat de Mediafax.
Cea mai mare schimbare cu care se vor confrunta craiovenii, o data cu aderarea Romaniei la UE, va fi o crestere a preturilor la imobiliare. "Cred ca ne vom confrunta in primul rand cu o crestere a preturilor la terenurile din zonele centrale.
Piata autovehiculelor noi a inregistrat o crestere generala de 3,6% in primele cinci luni din 2008, ajungand la 140.009 unitati, sub ritmul de crestere de 23,7% inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
PIB-ul Olteniei isi revine (adica intra "pe plus" in raport cu anul anterior) abia din 2011, cand este estimata o crestere de 2,5% fata de anul precedent. ... Restul regiunilor geografice incep sa isi revina de la anul, fiind prezentate in estimarile CNP in crestere fata de anul acesta.
Masurile active aplicate in vederea recuperarii pierderii de potential economic din perioada crizei, a generat a doua cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana inregistrata anul trecut, iar in primul trimestru a acestui an avem deja cea mai ridicata rata de crestere economica din UE.
Dupa data de 23 ianuarie se estimeaza o crestere usoara si treptata a temperaturilor, acestea urmand a se situa peste mediile climatologice specifice in ultima decada a lunii ianuarie, cu valori diurne de la doua la 6 grade si nocturne de la -6 si 0 grade, mediat pe regiune.
Mai mult, am auzit cum chiar de la 1 aprilie Romania va inregistra un al doilea trimestru consecutiv de crestere economica.
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
Ea, femeie care toata viata a fost liantul familiei, a incercat sa fie sprijin pentru sot, copil si toti cei ce aveau nevoie de un umar pe care sa planga, de un ajutor moral.
Parca eram blestemata!" Daniela Gyorfi a trecut prin multe incercari pentru a avea un copil! ... Insa, cand s-a decis sa faca un copil, soarta i-a fost potrivnica si, timp de patru ani, ea a trecut prin incercari cumplite si dureri inimaginabile.
stomacul, duoden-pancreasul, intestinul subtire, colonul, ambii rinichi si ficatul Chirurgii de la Spitalul Necker din Paris au transplantat unui copil in varsta de 5 ani din Germania 7 organe, printre care rinichii si ficatul.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
- 20 lei/copil; - 50 lei - 1 adult + 1 copil- 60 - 1 adult + 2 copii; - 80 lei - 2 adulti + 1 copil - 100 lei - pachet 2 adulti + 2 copii. ... 15 lei/copil + gratuit/1 insotitor.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Am o intalnire dincolo de orizontul meu, scrie vedeta in cartea ei de debut Din calatoriile unei femei cu suflet de copil. ... Cartea este o autofictiune, o calatorie in timp a unui copil dintr-o familie de diplomati provenind dintr-o tara comunista.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
Un caine maidanez a muscat de cap un copil de un an Un copil in varsta de numai 1 an si 4 luni a fost muscat de cap de un caine maidanez.
google-analytics.com