Cautare

4476 de rezultate pentru "ignat ion" (3.78 secunde)
Gabriel Ignat, directorul general al Electrocentrale Bucuresti-ELCEN, atrage atentia ca inchiderea caldurii pentru a face economie scade debitele la distribuitorul de energie termica, racind, astfel, caloriferele celor care vor sa se incalzeasca.
Pavel Ignat, sef statie CFR, a declarat ca in Botosani greva a afectat doar orarul trenurilor care trebuiau sa ajunga in gara, nefiind afectata ora de plecare. ... Probabil oamenii, in numar de aproximativ 150, au gasit alte mijloace de a ajunge in Botosani ", a declarat Pavel Ignat.
Florian Ignat, care isi construia o viluta de toata frumusetea in Eforie, o rugase sa-l ajute cu sumele respective de bani pentru a-si putea finaliza constructia, urmand ca el sa-i restituie banii in termen de sase luni dupa ce imobilul construit va fi fost scos la vanzare.
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Surprizele de la listening party au fost cele doua momente live, prezentate de trupa Les Elephants Bizarres si Ioana Ignat, care pe langa piesele proprii, au pregatit si cate un cover.
Expozitia cuprinde fotografii, concepte de arhitectura si idei de dezvoltare urbana realizate de fotograful Helmut Ignat, impreuna cu "Save or Cancel", scrie Agerpres.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
google-analytics.com