Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (3.23 secunde)
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Premierul Victor Ponta si sotia sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, au luat parte miercuri seara, la receptia oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la New York, cu ocazia summit-ului Organizatiei Natiunilor Unite care are loc in aceste zile pe sol american.
'Ajuns la sediul PSD pentru prima sedinta a noii conduceri, Victor Ponta a anuntat ca prima schimbare in PSD va fi limitarea accesului cu masina in curtea sediului partidului a liderilor, cu exceptia lui Ion Iliescu.
Deputatul Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD, conform presedintelui social-democrat Victor Ponta.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
La sedinta de constituire a noului organ legislativ au participat prefectul Gabriel Panaitescu si presedintele Organizatiei Judetene PSD, Dan Nica, precum si presedintele Organizatiei Judetene PNL, Victor Paul Dobre, marele absent fiind presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, plecat la Bucuresti.
La sedinta de constituire a noului organ legislativ au participat prefectul Gabriel Panaitescu si presedintele Organizatiei Judetene PSD, Dan Nica, precum si presedintele Organizatiei Judetene PNL, Victor Paul Dobre, marele absent fiind presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, plecat la Bucuresti.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. ... Gheorghe Apostu, lider sindical pana in 2007, cand s-a inchis uzina, face o sinteza:
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Cert e ca de cand cu aceste fantani care au fost folosite la irigat, satul s-a inaltat binisor, mi-a spus Gheorghe David care si-a initiat unul din fii, pe Ion, de 28 de ani, in aceasta frumoasa meserie. Povestea modului cum a descoperit Gheorghe David acest mestesug e simpla;
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. ... Contactat telefonic, Gheorghe Caralicea Marculescu a refuzat sa ofere informatii legate de mutarea de la sediul partidului pe care il conduce.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Reamintim ca validarea lui Iancu Boldea a fost contestata la Tribunalul Galati imediat dupa alegeri de varul sau, Gheorghe Boldea, pe diverse motive, pornind de la fraudarea alegerilor si pana la incalcarea legii electorale.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj.
google-analytics.com