Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (3.38 secunde)
Victor Ponta: ... Presedintele PSD, Victor Ponta, ne-a declarat ca acesta este documentul care a fost prezentat la ultima sedinta a conducerii partidului. ... Decizia finala va apartine insa actualei conduceri a partidului, Victor Ponta si Liviu Dragnea pledand pentru excluderea lui Geoana din PSD.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta :
Si totusi, nu neaparat impunerea excluderii lui Mircea Geoana il face puternic pe Victor Ponta. ... Este exact ce a sesizat Victor Ponta si se dovedeste ca a "prins din zbor" toate amanuntele supravietuirii in politica damboviteana.
"Matur, imatur, Victor Ponta nu-i circar.
Victor Ponta, in dialog cu Marian Petruta (NARPA) Corespondenta din SUA. Victor Ponta, la Chicago:
Reliefata ca mult mai nuantata, declaratia se dovedeste in realitate un semnal dat nu atit lui Traian Basescu, cit mai ales lui Victor Ponta.
Nu sunt prieten cu Antonescu Liderul liberal Crin Antonescu spune ca, dupa episodul legat de Rosia Montana, are incredere "mai mica" in premierul Victor Ponta, mai mica inclusiv decat cea din momentul desemnarii Laurei Codruta Kovesi la DNA.
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! ... Intuitia sau informatia il face pe Victor Ponta sa anunte ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita, recunoscindu-si infrangerea.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta. ... El a afirmat ca deputatul Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, il va ajuta pe Sarbu in coordonarea campaniei.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit. ... Alma a spus ca Victor Ponta are probleme in partid din cauza unor greseli strategice. ... Victor Ponta a fost prea bataios cu ocazia ultimei Motiuni de Cenzura.
Seful statului roman a sustinut ca i-ar fi propus liderului PSD, Victor Ponta, sa ocupe functia de prim-ministru. ... - "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim ministru.Nu a raspuns. Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta.
Premierul Victor Ponta (foto) a declarat ieri ca este mandru de munca sa pentru teza de doctorat si pentru ca a fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Victor Ponta face schimbari in Guvern. Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat miercuri o serie de eliberari din functie:
google-analytics.com