Cautare

7244 de rezultate pentru "gheorghe victor pitesti" (6.52 secunde)
Seful statului roman a sustinut ca i-ar fi propus liderului PSD, Victor Ponta, sa ocupe functia de prim-ministru. ... - "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim ministru.Nu a raspuns. Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta.
Premierul Victor Ponta (foto) a declarat ieri ca este mandru de munca sa pentru teza de doctorat si pentru ca a fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Victor Ponta face schimbari in Guvern. Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat miercuri o serie de eliberari din functie:
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv. ... Autostrada Bucuresti - Pitesti (A1) a fost prima autostrada de care s-au bucurat romanii.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada: - Victor Ponta incearca sa-si isi scape pielea, atacand in toate partile.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Alaturi de acesta au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat pentru Hotnews.ro ca, la sedinta Biroului Politic, se va stabili mandatul partidului si componenta delegatiei. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a schitat prin acest document cateva idei pe care social democratii vor merge. ... Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Clarificarea drepturilor presedintelui Victor Ponta:
Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B: ... Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Liberalii deplang nu doar decesul Aliantei PNL-PD, ci mai ales situatia actuala a Romaniei, acest "haos", dupa cum considera consilierul judetean PNL Victor Manea, ca s-a instaurat in tara noastra din cauza presedintelui.
google-analytics.com