Cautare

122 de rezultate pentru "focuri" (3.84 secunde)
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
In vreme ce guvernul pare sa fi reluat controlul asupra tarii, iar cea mai mare parte a pucistilor au fost arestati sau s-au predat, exista in continuare militari rebeli care trag inca focuri de arma, anunta Sky News.
Parada militara impresionanta si focuri de artificii in centrul Parisului Ca in fiecare an de Ziua Nationala, in centrul Parisului a fost organizata o impresionanta parada militara, urmata de un spectacol aerian, iar seara se va incheia cu focuri de artificii.
"Seceta a ucis orice boare de vant./Soarele s-a topit si a curs pe pamant./A ramas cerul fierbinte si gol./Ciuturile scot din fantana namol./ Peste paduri tot mai des focuri, focuri,/Danseaza salbatice, satanice jocuri."...
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania. ... In schimbul de focuri din ambuscada pusa la cale de teroristi, Sorin Botar va fi ucis.
Oamenii au intrat, cautau Charlie Hebdo, apoi au tras focuri de arma pentru a ne impresiona", a povestit pentru AFP o femeie care a reusit sa fuga. ... Focuri de arma, politisti care se grabesc:
Cateva minute mai tarziu a avut loc un schimb de focuri de arma, in urma caruia presa franceza a anuntat ca au murit 2 persoane iar alte 20 au fost ranite. ... 14:40 - France24 transmite ca o persoana a fost ranita in schimbul de focuri din magazin.
Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma. ... Pentru ca hotii nu au oprit la semnalul oamenilor legii, politistii au tras mai multe focuri de arma.
Un sofer nu a putut fi oprit nici cu trei focuri de arma, scrie botosaninews.ro. ... Agentul Gabriel Jora a fost folosit arma din dotare, tragand trei focuri de arma.
Cel putin 16 persoane au fost ucise, sambata, intr-o serie de atacuri, revendicate de talibani, asupra sediului politiei din Kandahar, care a fost vizat timp de mai multe ore de focuri de arma dintr-o cladire apropiata, ocupata de insurgenti.
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Libia, Christopher Stevens, si alti trei membri ai personalului ambasadei au fost ucisi, miercuri, in Libia, de o grupare islamista inarmata care a atacat cu focuri de arma consulatul SUA din Benghazi si a tras cu rachete asupra masinii in care se afla diplomatul.
Finala a fost una spectaculoasa, cu rasturnari de situatie, in care Moldoveanu a condus dupa primele cinci focuri, a coborat apoi de pe primul loc si a revenit in frunte inaintea ultimul foc, in fata campionului mondial en titre.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
Apoi s-au gasit in fata unei patrule de politie pe bicicleta, care patrula, intalnire care a cauzat un o a doua salva de focuri, din nou, fara victime.
Conform sursei citate, una sau doua persoane au intrat in sala de concerte si au inceput sa traga focuri de arma in aer.
Acestia au fost nevoiti sa traga focuri de arma ca sa-l opreasca pe tanarul de 20 de ani aflat la volan.
Asa-zisul Minister de Interne al Transnistriei, regiune separatista prorusa a Republicii Moldova, a anuntat ca in timpul noptii de marti spre miercuri au fost trase focuri de arma dinspre Ucraina asupra satului Cobasna unde se afla un mare depozit de armament si munitii al armatei ruse, informeaza Reuters si AFP.
Un barbat a fost urmarit cu focuri de arma pe DN1 dupa ce refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. Surse din ancheta spun ca barbatul si-a agresat unchiul, care avea un ordin de protectie impotriva sa.
Nunta cu scandal in Cluj: Un barbat s-a enervat si a tras doua focuri de arma.
google-analytics.com