Cautare

10398 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (3.62 secunde)
Armata l-a arestat duminica in zori pe presedintele Honduras, Manuel Zelaya (foto), care se pregatea sa organizeze in aceeasi zi un referendum declarat ilegal de Curtea Suprema. La numai cateva ore dupa, Parlamentul a ales un nou presedinte care a decretat stare de asediu pentru urmatoarele 48 de ore.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
In ziua de 03.09.2015 in preambulul disputei sportive, desfasurate la Budapesta intre reprezentativele de fotbal ale Ungariei si Romaniei, care se vroia un adevarat regal sportiv al acestei parti de continent, intre selectionatele a doua tari vecine si prietene, amandoua membre ale Uniunii Europene au avut loc incidente nu pe atat de regretabile, cat de revoltatoare.
Georgica Severin a postat pe facebook un text despre semnificatia zilei de 1 Mai: Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii!
Tentativa de lovitura de stat in Turcia, care pare sa fi esuat: Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. ... Alina Neagu) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia pare sa fi esuat.
Agresorul din Arad, care l-a injunghiat pe un barbat si a tras doua focuri de arma spre el, a fost prins la Lugoj.
Mai multe persoane au fost impuscate, iar un ofiter de politie a fost internat in stare stabila, dupa ce focuri de arma au fost raportate duminica seara in apropierea festivalului de muzica Moechella, din orasul Washington.
Armata sarba a informat ca si-a plasat trupele in alerta intarita luni seara, situatie care subliniaza recentele tensiuni din Kosovo unde s-au inregistrat focuri de arma si explozii si unde au fost ridicate blocaje rutiere.
Noaptea trecuta, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin numarul de urgenta 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca mai multe persoane arunca cu petarde, anunta institutia.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
Putin denunta o operatiune terorista la granita cu Ucraina. Bahmutul nu mai rezista mult, este incercuit de rusi. Consilier UK: Razboiul ar mai putea dura doi ani.
Cel putin trei elevi si trei adulti au murit luni dimineata dupa ce au fost impuscati in Covenant School din Nashville, statul Tennessee, a declarat Monroe Carell Jr., reprezentant al spitalului de copii din Vanderbilt, relateaza CNN.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental. Peter Greenaway este apreciat drept un artist indraznet, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat.
Detinutul de 30 de ani a evadat din sectia exterioara din Buzias a penitenciarului Timisoara, unde era cazat si lucra.
Michel Serres ne invita sa relativizam criza financiara care a zguduit capitalismul, punand-o in balanta cu celelalte "cutremure" de amploare de care nu mai tinem cont, cum ar fi educatia, cresterea gigantesca a economiilor, de tipul celei care a dus la disparitia dinozaurilor.
Viorel Dolha (Continuare) In 1717 domnul Moldovei, Mihai Racovita, atesta printr-un act o daruire de mosie facuta peste Nistru lui Apostol Leca (24). ... La retragerea rusilor acestia au luat cu ei pentru colonizari peste 100.000 de suflete.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati:
Guvernul se va intalni vineri, in sedinta speciala, pentru a discuta proiectul de buget pentru 2007.
google-analytics.com