Cautare

10398 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (4.04 secunde)
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Ziua Victoriei - 70 de ani de la victoria impotriva nazismului.
Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
Recentul scandal din cartierul bucurestean Ferentari este o noua dovada ca in Romania s-a acumulat, treptat, un capital de violenta considerabil. Unele farame din ea mai apar ici si colo, spre deliciul buletinelor de stiri. Din pacate, cartierul respectiv are o mare "toleranta" la altercatii de tot felul.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
Doi dintre ministrii grei ai guvernului PSD au fost luati in vizor de procurori.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Reprezentantii Primariei din Timisoara au fost contactati de reprezentantii a trei mari operatori de retail care au investit in Europa Centrala si de Est, investitori care s-au interesat de disponibilitatea terenurilor din Timisoara.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
La sapte ani de la demararea lucrarilor, DN 6 - Timisoara Lugoj este inca in constructie, iar masinile sunt nevoite sa parcurga cei 52 de km chiar si in patru ore. Amenzile anuntate de ministrul Transporturilor pentru nerespectarea graficului i-a grabit pe constructori.
O aeronava Tarom a fost implicata, luni, intr-un incident, pe aeroportul din Timisoara. Pilotii avionului au ramas fara comunicare cu solul, dupa ce aparatura de la bord s-a defectat. ... Aeronava efectua o cursa Bucuresti-Timisoara.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. ... Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978. Se numeste Thomas Ebner si este mandru de originile sale banatene.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1. Prin urmare, giulestenii au fost exclusi din nou din campionat, insa hotararea de joi nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
google-analytics.com