Cautare

10397 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (3.29 secunde)
PMB anunta reconfigurarea retelei de tramvaie. Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
La data de 20 ianuarie 2011, in jurul orei 14.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie l-au depistat pe str. ... FLORIN de 29 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa un cutit, cu lama in lungime de aproximativ 10 cm.
Intr-o seara, era conducator de zbor la aeroportul Caracal-Deveselu, care era folosit ca aerodrom de rezerva pentru cel de la Craiova. La un moment dat, Barbutiu a fost chemat la statie, un punct de conducere a zborurilor, amenajat intr-un camion special, parcat in apropierea pistei.
Sute de documente secrete - printre care si un... plan de aparare a Penitenciarului Pelendava din Craiova - par sa fi disparut misterios din arhiva puscariei, fiind ori furate, ori trimise "din greseala"
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
Ati fost contactat dvs sau Crin Antonescu de Traian Basescu sau trimisi ai sau, zilele acestea? ... Singurul care ne-a contactat pe amandoi a fost domnul premier Boc, nu e niciun secret, de altfel ne-am si intalnit.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din Universitatea Politehnica, Bucuresti, Gheorghe Amza, va lansa miercuri, 11.01.2017, de la ora 17.00, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare: ... Dar am inteles de la domna doctor Rugina ca pana acum analizele au iesit bine.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Dupa ce a fost capturat, Catalin Chereches a fost dus intr-un penitenciar de maxima siguranta, cel mai modern din Bavaria, cu tehnologie moderna anti evadare.
Romania va avea un nou penitenciar pana la sfarsitul anului. Acesta va fi unul dintre cele mai moderne de la noi din tara.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Organizatia PNL Medgidia si candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar, Marian Iordache, solicita demiterea din functie a comisarului Vasile Daogaru.
Pagini de istorie locala: ... CONSTANTIN TUDOR) Sunt in istoria noastra multimilenara fapte si momente de referinta care au marcat evolutia poporului roman, pentru care valori si idealuri cum au fost statornicia in vatra stramoseasca, libertatea si neatarnarea, strabat ca un fir rosu prin veacuri.
FARCAS) - continuare - Monstri misteriosi Bob BeHanna, de 39 de ani, director de stat pentru PA MUFON sectiunea 6, declara: ... Fred Saluga a subliniat ca, de multi ani, comitatul Fayette este cunoscut pentru aparitii Bigfoot.
Politistii din Botosani au gasit o arma cu luneta ce fusese ingropata langa o groapa de gunoi din comuna Mitoc, judetul Botosani. Un tanar in varsta de 20 de ani este banuit ca ar fi ingropat arma pentru care nu avea acte.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Arestarea angajatei BRD acuzate ca a furat 2,2 milioane de euro a fost un soc pentru colegii de serviciu de la sucursala craioveana a bancii.
google-analytics.com