Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (3.33 secunde)
(Din pacate, cel putin in privinta viziunii asupra relatiei cu UE si SUA, Nastase se desparte flagrant de conducerea partidului).
"Am luat aceasta hotarare dupa 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea in plan local cu PDL, reactionand la conflictul din USL Ilfov prin promovarea presedintelui PNL Ilfov in functia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp in care niciun lider al PSD nu a luat pozitie fata de aceast demers flagrant de rupere a USL.
Am luat aceasta hotarare dupa 24 de ore de la decizia PNL de a accepta colaborarea in plan local cu PDL, reactionand la conflictul din USL Ilfov prin promovarea presedintelui PNL Ilfov in functia de coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile europarlamentare, timp in care niciun lider al PSD nu a luat pozitie fata de acest demers flagrant de rupere a USL", se arata in comunicatul remis PESURSE.RO
Pretentiile teritoriale si de autonomie incalca flagrant Constitutia Romaniei, sunt inacceptabile si nicicand nu vor deveni realitate! Cui servesc astfel de manifestari antinationale si antiromanesti?
sa atraga atentia ambasadorilor marilor puteri ca isi depasesc flagrant mandatele, prin trecerea peste limitele impuse de statutul corpului diplomatic.
Hotarirea a trecut pina la urma a trecut de Executiv, fara avizul ministrului Finantelor, care sustie in continuare ca incalca flagrant principiul european al renuntarii la subventii.
Dosarul penal de catre ANAF in acest caz flagrant zace si acum printr-un sertar al justitiei romane. Afacerea "Miraslau" nu este singura pata neagra a celui care a ajuns sa aprovizioneze cu hardware Centrala Nucleara.
Spre exemplu, un lider al PSD, citat de Mediafax, afirma ca este "cel putin stranie ideea Guvernului de a emite o ordonanta de urgenta pentru listarea pe Bursa a acestui Fond, stiind foarte bine ca aceasta masura (...) incalca flagrant Constitutia".
Initial, el intentiona sa solicite despagubiri de un milion de euro pentru fiecare zi de detentie, insa a renuntat la aceasta cerere, pentru a demonstra doar faptul ca drepturile sale au fost incalcate flagrant de statul roman.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Seful ANAF i-a trimis la filaj pentru a surprinde în flagrant traficantii care fac evaziune fiscala.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va suplimenta din nou, în curând, personalul Garzii Financiare, transmitându-le comisarilor instructiuni de filaj inclusiv pe timp de noapte sau în week-end.
In urma actiunii, oamenii legii l-au prins in flagrant pe Gabriel Adamescu, de 48 ani, din Constanta, care oferea spre vanzare trecatorilor din zona cuprinsa intre strada Vasile Alecsandri si zona "Lupoiaca".
Unul dintre acestia este un barbat din Arges, in varsta de 32 de ani, care a fost prins, ieri, in Bucuresti, in flagrant delict in timp ce solicita, folosindu-se de acte false, doua carduri de credit, in valoare totala de peste 30.000 de lei.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Tocmai de aceea, ne este imposibil sa acceptam utilizarea unor practici incorecte, care contravin flagrant regulilor competitiei loiale", a declarat, in comunicat, Dan Sucu, presedintele si proprietarul grupului Mobexpert.
Prin atacurile constante indreptate exclusiv impotriva institutiilor de presa care va critica, nu incalcati flagrant libertatea de exprimare consacrata de art.
Pana la urma, pe Anastase au tolerat-o, chiar daca a furat mult mai flagrant - in cazul votului la Legea Pensiilor, pentru ca o facea pentru toti.
abuzurile din justitie, coordonate direct de la Cotroceni - imixtiunea in actul de justitie prin proiecte de lege care incalca flagrant independenta acesteia;
Desi premierul Mihai Razvan Ungureanu se jura de cate ori are ocazia ca n-ar avea carnet de partid, criteriile dupa care a facut alocarile bugetare il contrazic flagrant.
Si chiar daca nu are rost sa idealizam tot ce s-a intamplat atunci, nu putem sa nu facem comparatiile care dezavantajeaza flagrant prezentul.
google-analytics.com