Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (2.91 secunde)
Informatia a ajuns insa si la urechile procurorilor care i-au organizat un flagrant. Ridicat pentru cercetari, Catalin Vasilache a fost audiat de procurori, dupa care a fost depus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie.
Daca n-ar fi fabricata ar insemna ca cineva i-a facut un flagrant. Normal ca e fabricata si se bazeaza pe o intreaga mitologie, una pe care am experimentat-o pe pielea mea in 2004.
M-am limitat in a prezenta cazul cel mai flagrant de incalcare a Constitutiei, chiar de catre institutia desemnata sa o apere de abuzuri.
• Pe unul prins in flagrant putem sa-l dam afara inainte sa ajunga dosarul la procuror, si pe unul care a fost dat in judecata si trimis in justitie...Domnul Stolojan a fost trimis in justitie pentru ca a avut 27 de plangeri la infiintarea PLD, si a fost trimis de procuror in justitie, in 27 de judete din tara.
Procedeaza conform acestor proceduri, in contrast flagrant cu puterea. Si tocmai in acest fel opozitia parlamentara legitimeaza puterea totalitara : prin simpla ei participare in cadrul legislativ sau care ar trebui sa fie legislativ si in care, de fapt, puterea isi exercita si isi legifereaza nelegiuirile.
Dar pentru mine, care sunt de formatie jurist si am studiat cu mare atentie inclusiv Constitutia, a fost usor de sesizat ca domnul Traian Basescu si-a depasit in mod flagrant atributiile.
Drept urmare, in filosofia PD-L, bolsevic este acela care reclama un abuz flagrant si care cere pedepsirea abuzului. De notat!
(...) Forma adoptata de Camera Deputatilor difera fundamental de cea dezbatuta de catre Senat, incalcand astfel flagrant prevederile constitutionale‘‘, afirma USL in contestatia depusa.
Prin modul in care s-au desfasurat lucrarile Comisiei ele sunt lovite de nulitate intrucat mi-a fost obstructionat in mod flagrant dreptul la aparare", sustine Geoana.
De aceea, Coalitia 2012 atrage atentia asupra riscului de a modifica aceste reglementari prin procedura de asumare a raspunderii guvernamentale, proces care ar contrazice flagrant normele democratice si constitutionale.
In paranteza fie spus, si aici politicienii locali au gasit solutii pentru a fenta legea, exemplul cel mai flagrant, si deci cel mai concludent, fiind al primarului Ontanu, de la sectorul 2 Bucuresti, care a devenit unul dintre liderii UNPR, desi si-a obtinut mandatul pe listele PSD.
Codurile judiciare, masurile de austeritate economica, legile anticoruptie si cel mai flagrant legea ANI au fost adoptate nu prin dezbatere democratica, ci prin recurs la autoritate.
nu e prea clar daca si cum veti majora salariile si pensiile, din moment ce o asemenea decizie ar incalca flagrant Legea responsabilitasii fiscale, ceruta de toti partenerii nostri europeni si care prevede foarte clar ca anvelopa salariala nu se poate modifica inainte de alegeri;
Cand oamenii mor cu zile, cand existenta statului roman e periclitata flagrant, calculele politicianiste sunt pentru cei vechi, care trebuie sa dispara de pe scena publica.
BASESCU INCALCA FLAGRANT CONSTITUTIA Presedintele Basescu se intalneste la Cotroceni cu guvernul interimar, Ungureanu, dupa intalnirea "informala" pe care au avut-o ministrii demisi, mai precis, numai cei din PD-L, la Palatul Victoria.
"Incalcand flagrant acelasi principiu al separatiei si echilibrului puterilor in stat, presedintele Traian Basescu a declarat, la TVR, la momentul respectiv, ca reforma sanatatii, legea asistentei sociale si legislatia legata de justitie trebuie adoptate prin asumarea raspunderii de catre Guvern, afirmand ca Senatul s-a 'compromis de la presedinte pana la ultimul senator' amanand discutiile pe aceste subiecte", se arata in document.
• Curtea Constitutionala si-a incalcat atributiile in mod flagrant, iar in ceea ce priveste ANI, aceasta agentie nu si-a indeplinit atributiile.
• Curtea Constitutionala si-a incalcat atributiile in mod flagrant, iar in ceea ce priveste ANI, aceasta agentie nu si-a indeplinit atributiile.
Omisiuni in ceea ce priveste gravele derapaje de la democratie si constitutionalitate, de care s-a facut vinovat, uneori, in mod flagrant, protejatul.
Dar, oricum, vorba lui Barroso, chiar daca instantele nu s-au pronuntat - ceea ce contravine flagrant prezumtiei de nevinovatie, principiilor statului de drept - "politicienii asupra carora planeaza acuzatii de corunptie trebuie sa demisioneze.
google-analytics.com