Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (3.39 secunde)
"Primarul Dumitru Nicolae nu numai ca tolereaza coruptia, dar o si incurajeaza, incalcand flagrant Legea nr. 188, privind statutul functionarilor publici.
Magistratii Tribunalului Constanta au finalizat cercetarea judecatoreasca a tulceanului prins in flagrant, in timpul unei tentative de jaf armat. La ultimul termen desfasurat ieri la instanta constanteana, avocatul tulceanului a cerut judecatorilor condamnarea clientului sau la o pedeapsa cu suspendare.
In discursurile lor, Claudiu Stratulat si Madalina Popa au criticat si conducerea centrala a partidului, primul nesfiindu-se sa afirme ca PD-L risca desfiintarea pentru ca liderul sau, Emil Boc, a incalcat flagrant legea partidelor politice prin deciziile nestatutare luate in privinta membrilor exclusi din organizatia Constanta.
Asociatia protesteaza, astfel, fata de Decizia 47/D a Biroului Electoral Central, prin care "se ingradeste in mod flagrant activitatea observatorilor si jurnalistilor in sectii, dar si fata de refuzul Curtii de Apel Bucuresti de a judeca de urgenta solicitarea APD de anulare a Deciziei 47/D".
Dicu a fost prins, in urma unui flagrant, cu 20.000 de euro marcati cu cuvantul "Mita". Urmarea: ambii edili au stat trei luni in arest preventiv.
In prezent, Bogdan Dima este seful Serviciului Executare Silita din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri si a atras atentia opiniei publice in momentul in care s-a incercat organizarea unui flagrant cu el in "rolul" de functionar care primeste mita un parfum si o sticla de whisky.
Povestea punerii sub acuzare a edilului valcean a inceput in urma cu trei ani, cand Nicolae Dicu a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la omul de afaceri Crinu Popescu, pentru eliberarea unui cerificat de urbanism, suma "pusa la bataie" fiind de 20 de mii de euro.
Desi prin aceasta hotarare sunt incalcate flagrant cel putin doua legi si un ordin al ministrului transporturilor, prefectul de Dolj considera ca legea este respectata.
Doi deputati democrat-liberali intentioneaza sa solicite infiintarea unei comisii de ancheta asupra modului in care au fost respectate contractele de privatizare din domeniul energiei, iar in cazurile in care au fost incalcate flagrant contractele sa fie anulate.
2009, in ceea ce il priveste pe domnul ministru Nicolae Nemirschi, ANI a incalcat flagrant propria lege, Legea 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea ANI, in sensul ca:
Nu a fost realizat flagrant in acest caz", a precizat Adina Florea. Retinutii sunt acuzati ca, in perioada in care si-au desfasurat activitatea, au cerut mita mai multor soferi pentru a nu-i sanctiona atunci cand au incalcat legea in trafic.
De ce nu au organizat o actiune de prindere in flagrant?", a spus Paraschiv. "Ce risc prezentau politistii si de ce nu au putut fi chemati intr-un mod civilizat la audieri?
Si el, si oamenii din jurul lui au fost prinsi cu rata‘n gura, in flagrant. Nu mai e loc de intors, c‘o fi, c‘o pati!
Cand Basescu acuza politicienii ca au refuzat sa puna umarul, in ultimii ani, la eficientizarea activitatii parlamentare uita flagrant exact pozitiile parlamentarilor democrati.
Viorel Hrebenciuc a declarat ca, in conditiile in care Voicu este senator al Romaniei, nu putea fi convocat la DNA cu mandat de aducere "decat daca a fost vorba de un flagrant".
Proiectul politic al deputatului Oprea este neconstitutional, contravenind flagrant regulamentelor celor doua Camere ale Parlamentului care interzic traseismul politic, prin constituirea de grupuri asa-zis independente, sau partide in afara celor care au participat la alegeri.
Acum avem inca o dovada ca acest Guvern a gresit flagrant prin incapatanarea lui cinica. Au fost o gramada de oameni, jurnalisti, politicieni, oameni din societatea civila, care le-au spus ca este gresit sa tai pensiile", a mai spus Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.
Acesta l-a acuzat pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, de "dezinformare", in conditiile in care acesta a afirmat ca Romania a platit, in ultimii douazeci de ani, 12 milioane de euro ca urmare a deciziilor CEDO, "declaratie contrazisa flagrant de datele oferite de Ministerul Finantelor Publice".
El a fost retinut in urma unui flagrant pus la punct de agentii rusi, care a fost inregistrat cu o camera de filmat ascunsa.
Tocmai de aceea, in numele unui apel la memorie si adevar, am adunat cateva declaratii ale primului ministru, care, daca nu se contrazic flagrant una dupa alta, au totusi darul de a dezvalui incoerenta actului guvernamental in epoca Boc.
google-analytics.com