Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (5.59 secunde)
Semnatarii memorandumului sustin ca acest proiect de lege contravine flagrant Constitutiei Romaniei si dreptului international.
(1) din Norme, se plateste in maximum 10 zile de la data depunerii ultimului document necesar pentru cuantificarea daunei, toate acestea demonstrand caracterul profund comercial al operatiunilor/activitatilor de cumparare/ intermediere de marfuri cu obtinerea de venituri, realizate de asiguratori, incalcand astfel in mod flagrant dispozitiile legale (art.
Ei le-au reprosat guvernantilor ca incalca flagrant promisiunile facute in timpul campaniei electorale. La rândul sau, presedintele PSD, Mircea Geoana, a apreciat actuala Putere drept un guvern de „oligarhi“, in care coruptia se accentueaza.
Asa se face ca, deocamdata, neintelegerile Aliantei se consuma, la modul cel mai flagrant, intre Palatul Cotroceni (chiar daca presedintele Traian Basescu, teoretic, nu mai este presedintele PD!) si Palatul Victoria (premierul Calin Popescu Tariceanu avand si onor calitatea de presedinte al PNL).
Interesanta si riscanta afirmatia lui Orban, care da astfel de inteles ca Basescu ar fi ferit acum de deranjul procurorilor datorita faptului ca ei, liberalii, sunt la putere si permit justitiei pasuirea presedintelui tarii intr-un caz flagrant de coruptie.
In plus, copiii n-ar suporta consecintele faptei daca ar fi surprinsi in flagrant. Gratiile subtiri pot fi taiate cu pila sau cu un fierastrau mecanic, in special in zonele unde sunt vecini la distante mari.
Desi ea afirma ca a facut asta, este inexplicabil cum de a ajuns la niste concluzii care ignora sau distorsioneaza flagrant atat cazurile cunoscute, cat si studiile facute de persoane care au studiat fenomenul perioade indelungate, si nu doar in treacat, pe baza unui esantion ad-hoc, asa cum a facut ea.
Dupa inlaturarea dictaturii iacobine si ghilotinarea capilor acesteia, deci tot prin recurs la violenta politica, in perioada thermidoriana si a Consulatului, termenul de teroare evidentia in mod flagrant un sens injurios din punct de vedere politic.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, atat Muzeul Olteniei, cat si Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj erau ferm convinse ca municipalitatea incalca in mod flagrant legile in vigoare, vinerea trecuta, cele doua institutii s-au imblanzit subit.
Din aceasta suma, viceprimarul Nicolae Dicu a primit 25.000 de euro, din care 20.000 de euro pe 6 iulie 2006, fiind surprins in flagrant delict de procurori.
Popescu si-a motivat decizia prin aceea ca nu mai suporta atitudinile huliganice ale unor pesedisti, cel mai flagrant exemplu fiind cel al organizatiei Bucuresti.
Totodata, in comunicat este reafirmat punctul de vedere al Forumului, insusit de formatiunile politice si civice romanesti din judetele Covasna si Harghita prin Memorandumul din 1.11.2005, conform caruia acest proiect de lege "impus de UDMR contravine flagrant Constitutiei Romaniei si dreptului international".
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Conform Inspectoratului Judetean de Politie Covasna, in noaptea de joi spre vineri un echipaj de siguranta publica din Politia municipala Sfantu Gheorghe a surprins in flagrant doi tineri, B.
"Daca presedintele stia ca la MEC anumiti operatori economici vin cu gentile de bani pentru a obtine favoruri, trebuia sa ia masuri, sa anunte procuratura, sa se organizeze un flagrant si rezolvam problema".
Procurorii DNA au realizat un flagrant, in urma caruia directorul de la Drumuri a fost prins in timp ce primea 3.075 de euro si 8.400 de dolari marcati cu praf fluorescent.
"V-o spun fara patima politica, dar s-a terminat cu cariera politica a lui Traian Basescu odata cu acest discurs", a mai spus liderul PSD. "Traian Basescu este un cacealmist care a fost prins in flagrant. Mi-e rusine de rusinea lui.
Cel mai "flagrant" exemplu pare a fi orasul Harsova, considerat fief al liberalilor. "Candidatul nostru il depaseste cu doua procente pe primarul liberal Ionel Chirita, oricat s-ar lauda el cu sondajele lui care sunt, bineinteles, foarte corecte", ne-a declarat Dutu.
In aceste conditii, prin faptul ca Liviu Nistoran a votat impotriva motiunii, contrar pozitiei PD, iar Radu Tarle nu s-a prezentat la vot au incalcat flagrant decizia BPN", a afirmat Emil Boc.
APD crede ca acest vot, dat cu o larga majoritate a deputatilor, incalca in mod flagrant dreptul alegatorilor de a fi informati in mod corect si complet cu privire la un aspect fundamental al unei societati democratice, cum este procesul electoral.
google-analytics.com