Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (2.87 secunde)
organizeaza si conduce contabilitatea imobilizarilor corporale si necorporale, a gestiunii de materiale, a obiectelor de inventar si a benzinei consumate cu autoturismele institutiei, conform reglementarilor legale; ... organizeaza si conduce contabilitatea decontarilor pentru actiunile de protocol, conform reglementarilor legale;
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
de asiguratori prin incalcarea dispozitiilor legale.
Functionarul a fost prins in flagrant in timp ce primea 8.000 de lei de la patronul unei firme ce realiza o lucrare pe raza comunei. ... Patronul societatii s-a plans insa la politie dupa ce i s-a cerut mita, fiind realizat un flagrant, intr-un bar din orasul Turceni.
La data de 8 decembrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant l-au prins in flagrant pe D.
La data de 25 august 2010, ora 08.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au prins in flagrant pe T. ... In dimineata zilei de 25 august 2010, in jurul orei 02.00, lucratori din cadrul Sectiei 20 Politie l-au prins in flagrant pe C.
Senatorii au respins initiativa legislativa privind consacrarea zilelor de 21 martie (Newruz) si 6 mai (Kadarlez) ca sarbatori legale - sarbatori foarte vechi dedicate primaverii la popoarele turcice.
Controalele realizate de inspectorii in munca au subtiat bugetele mai multor societati comerciale cu zeci de mii de lei Reprezentantii Inspectoratului Teritoarial de Munca Galati au derulat, in perioada 29 iunie-01 iulie, Campania nationala privind identificarea cazurilor de munca fara forme legale in activitatea desfasurata in domeniul constructiilor.
"Ceea ce va pot spune eu in premiera este ca am auzit ca vor fi prezenti in sectii de votare procurori sub acoperire, deci oameni care sa poata realiza flagrant in direct.
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. ... La data de 26 septembrie 2010, ora 15.17, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe M.
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie i-au prins in flagrant pe M. ... La data de 24 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 22 Politie i-au prins in flagrant pe P.
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 17.30, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant l-au prins in flagrant pe G.
Cei trei tineri au fost prinsi in flagrant in zona Colonie Portile de Fier II, chiar in timp ce incercau sa sustraga bani dintr-un bancomat, cu ajutorul cardurilor clonate.
Din cei 49 suspecti identificati, 15 au fost prinsi in flagrant, iar 3 persoane sunt cercetate in stare de retinere.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. ... Politistii au prins in flagrant delict cinci barbati care furau dintr-o dubita parcata pe DN2, potrivit unor surse judiciare, relateaza MEDIAFAX.
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos.
La actiunea la care au participat 171 de politisti rutieri si de ordine publica din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Ilfov, Ialomita, Buzau, Vrancea, Bacau, Iasi, Neamt si Suceava, au fost constatate 5 infractiuni, toate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice si peste 600 de abateri de la normele rutiere, aproape 300 dintre acestea fiind pentru depasirea limitei legale de viteza.
google-analytics.com