Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (6.04 secunde)
Pe de alta parte, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Conservator a recunoscut ca nu se pot aplica astfel de masuri, dar, totusi, ar trebui gasite metode legale, dar severe, pentru pedepsirea criminalilor. ... Masuri legale, dar foarte severe.
Calin Popescu Tariceanu a explicat ca nu a dat curs invitatiei presedintelui, intrucat refuzul acestuia este numai "un nou spectacol mediatic regizat", nesustinut de argumente legale.
Nu este corect si voi apela la ultimele cai legale pentru a ataca decizia instantei", ne-a declarat Marian Popa. ... Conservatorii galateni asteapta acum finalizarea ultimelor proceduri legale in instanta pentru a pune in executare decizia Curtii de Apel Galati.
Este concluzia la care a ajuns presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Ecologist Roman, Florin Tupilatu, care este de parere ca, desi la ora actuala cele mai multe dintre institutiile publice au rampe de acces pentru persoanele cu handicap, cele mai multe dintre acestea nu corespund normelor legale de constructie.
Curtea Constitutionala a dat posibilitatea presedintelui sa refuze un ministru si pentru alte motive decat cele legale, introducand posibilitatea subiectiva a presedintelui de a refuza un ministru", a declarat Norica Nicolai.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 221 de voturi "pentru", niciun vot impotriva si patru "abtineri", o propunere legislativa de modificare a Codului Muncii, prin care prima si a doua zi de Rusalii sunt considerate zile de sarbatoare legale, nelucratoare.
Onisei a propus somarea postului cu intrarea in legalitate, fapt care presupune stoparea de la difuzare a materialului lui Cozmin Gusa pana cand acesta va fi modificat astfel incat sa respecte prevederile legale.
Au spus ca denumirea 'Kolozsvar', folosita in tinpul ocupatiei horthy-iste, nu incalca prevederile legale", a afirmat Funar.
"Sub sloganul afisat in toate pietele constantene, "Preturi corecte", se ascund multe lucruri curioase, legale sau mai putin legale, placute si de cele mai multe ori, mai putin placute noua, cumparatorilor, cei pe care autoritatea locala doreste cu ardoare sa ne protejeze impotriva ilegalitatilor de tot felul", arata, in mod ironic, senatorul Onaca, demascand apoi modul in care pretul produselor agro-alimentare creste nejustificat:
Potrivit unui comunicat de presa al PSD Cluj, dat, joi, publicitatii, organizatia judeteana Cluj a social-democratilor, prin presedintele Vasile Soporan, considera actiunea PNL "ca fiind una politica si care este de campanie electorala mascata, incalcand normele legale in materie".
"Planul cadastral nu a fost intocmit asa cum prevad dispozitiile legale, spre a fi supus consultarii publice prin referendum local. ... Sunt deci pus in imposibilitatea de-a lua masurile legale in vederea indeplinirii hotararii", sustine ex-primarul comunei Tulucesti.
Totodata, Curtea retine ca instanta de contencios constitutionala nu s-a mai pronuntat printr-o decizie anterioara asupra constitutionalitatii acestor dispozitii legale.
El a mentionat ca exista masuri legale impotriva unor astfel de demersuri si ca, daca va fi suspendat, nu va pleca de la Cotroceni si se va adresa Curtii Constitutionale.
"Ii anuntam pe colegii democrati, socialisti, liberali - pentru ca au si aceasta sintagma - ca PNL va utiliza toate mijloacele legale, inclusiv cele juridice, pentru a apara statutul functionarilor publici si prevederile legale care vizeaza promovarea in functii publice pe criterii de competenta si nu pe clientela politica", a conchis Norica.
Iorgus mai spune ca, in situatia in care Tusac nu va renunta la demersul sau, “ma vad nevoit sa fac apel la toate parghiile legale conferite de functia de deputat pentru a impiedica acest abuz, care, in cele din urma, va duce la o risipa de bani si timp.
"Prin neprezentarea la audieri, in conformitate cu citarea lor legala, angajatii MT vor raspunde individual pentru consecintele legale ale refuzului de a se prezenta la comisia de ancheta pentru a fi audiati", a anuntat presedintele comisiei.
In situatia in care, pe parcursul derularii imprumutului autorizat, se vor produce modificari in lista investitiilor finantate din imprumut, prin hotarare a Consiliului Local al municipiului Ramnicu Valcea, adoptata cu respectarea prevederilor legale in vigoare, prestatorul va respecta aceste modificari".
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
Noi am putea foarte simplu sa spunem, si e adevarat, ca aveti mijloacele acum si constitutionale si legale sa ne impiedicati accesul la putere.
Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care interzice comercializarea asa-ziselor "droguri legale". ... "Daca noile prevederi legale nu vor fi respectate, administratorii risca sa fie cercetati pentru trafic de droguri", a precizat comisarul sef Andrei Nichitoi, seful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate.
google-analytics.com