Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (2.62 secunde)
La data de 01 octombrie 2010, lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, impreuna cu lucratori ai Serviciului Special de Interventie Rapida, lucratori din cadrul Oficiului Roman pentru Imigrari si comisari ai Garzii Financiare, au actionat intr-un complex comercial din sectorul 2, pentru prinderea in flagrant a persoanelor fizice si a reprezentantilor societatilor comerciale care detin spre vanzare marfuri contrafacute.
Actiunea a vizat prevenirea comiterii faptelor penale, depistarea persoanelor urmarite, respectarea prevederilor legale cu privire la ordinea si linistea publica, precum si verificarea activitatilor comerciale desfasurate de agentii economici.
Au fost trase doua focuri de avertisment in plan vertical, dupa ce, in prealabil, au fost folosite toate somatiile legale.
Potrivit prevederilor legale, indoirea gresita a buletinului de vot nu atrage nulitatea votului, daca secretul votului este asigurat.
Colegul Valsan a patit-o si el la fel cu unele dosare in care domnul Nicolae ii cerea sa dea solutiile pe care le vroia el, in contradictie cu prevederile legale.
Plata orelor suplimentare efectuate si care nu se pot recupera cu timp liber corespunzator, precum si a orelor lucrate in cadrul timpului normal de lucru din zilele libere si sarbatorile legale. ... Respectarea prevederii legale privind valoarea punctului de pensie de 45% din salariul mediu brut.
Eugen Durbaca I-a raspuns prefectului printr-o prima scrisoare, in care arata ca alegerile la CJ, in urma carora a fost desemnat noul vicepresedinte, au fost corecte si legale, scotind in evidenta faptul ca la sedinta din septembrie au luat parte inclusiv cei doi secretari de stat din cadrul MAI, care ar fi putut lua cuvintul si atrage atentia asupra unor eventuale ilegalitati.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni:
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Sanctiuni pentru alesii turbulenti Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca parlamentarii care incalca normele morale sau legale vor intra in atentia Comisiei juridice, riscand sa fie sanctionati conform Regulamentului.
Conform actului remis in urma cu aproape o luna de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, conditiile anuntate pentru concursul din 26 iunie nu sunt legale.
In vreme ce Eco Sud isi justifica solicitarea prin diferenta intre dispozitiile legale in vigoare si cele de la data parafarii contractului de asociere intre Systema Ecologic si consiliul local municipal, oficialii din Banie considera cererea Eco Sud drept un joc la intimidare.
"Pentru rentabilizarea societatii este necesar ca in perioada urmatoare sa se faca toate demersurile legale pentru disponibilizarea, cu acordarea de plati compensatorii, a unui numar de 211 salariati. ... indeplinirea conditiilor legale pentru acordarea tichetelor de masa, acordarea de catre administratie de fonduri pentru sustinerea programului de restructurare;
Demnitarul a aratat ca ridicarea caselor ANL va trebui sa urmeze toate etapele legale pentru a nu repeta experienta angajatilor din minister care au avut in grija licitatiile pentru combaterea gripei aviare. Conform ministrului Berceanu, acestia sunt in prezent cercetati de Directia Nationala Anticoruptie pentru nerespectarea procedurilor legale.
Valeriu Stoica, membru in Grupul de initiativa pentru PLD, a declarat ieri ca au fost indeplinite "toate conditiile legale", pentru infiintarea formatiunii si ca totul, de acum, este o simpla formalitate.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca institutia de invatamant superior a depus deja o cerere in acest sens, iar daca documentatia intruneste conditiile legale, proiectul de vanzare ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de consiliu din aceasta luna.
In timp ce Ministerul Justitiei a precizat intr-o nota ca documentul discutat la Guvern nu indeplineste cerintele legale pentru avizare, Internele au trecut la dispozitii privind intreruperea calendarului electoral.
De asemenea, intr-o declaratie recenta, premierul Tariceanu a apreciat ca respectiva circulara semnata de liderul democrat Emil Boc demonstreaza ca PD isi propune sa castige referendumul cu orice pret, folosind toate mijloacele legale sau nelegale.
Totusi, data fiind apropierea referendumului din 19 mai, este bine sa fie cunoscute faptele care sunt considerate infractiuni, precum si pedepsele legale ce se aplica in cazul savarsirii acestora. ... Savarsirea acestor infractiuni se pedepseste cu inchisoarea, limitele legale fiind intre 6 luni si 10 ani.
Potrivit lui Marko, argumentele legale privind distanta intre panou si sosea care au fost invocate sunt, de fapt, un pretext pentru desfiintarea respectivului panou si pentru a "tensiona climatul".
google-analytics.com