Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (4.25 secunde)
Angajatii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au aplicat, în luna februarie, amenzi în valoare totala de 397.000 de lei societatilor comerciale depistate ca au angajati fara forme legale sau ca nu respecta normele de securitate a muncii.
Toti cei 57 de muncitori erau angajati fara forme legale. ... Au fost depistate cu aceasta ocazie 57 de persoane care lucrau fara forme legale, printre care si cinci minori.
"Comparativ cu semestrul I din 2008, in aceeasi perioada din 2009 a scazut numarul controalelor, dar a crescut numarul de persoane descoperite fara forme legale, de la 130 anul trecut, la 207 anul acesta.
200 lei, din care pentru munca fara forme legale 133. 500 lei, iar pentru incalcarea altor prevederi legale s-au aplicat 57 sanctiuni contraventionale in valoare de 151.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
"Asteptam deciziile instantelor si vom urma procedurile legale. In afara celor doua banci sanctionate, restul sunt in conformitate cu prevederile legale", a declarat Georgica Popovici, comisar in cadrul CJPC. ... Potrivit reprezentantilor CJPC, bancile ar trebui sa restituie clientilor comisioanele incasate in afara prevederilor legale.
In cursul acestui an, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj au depistat aproximativ 100 de persoane care munceau fara forme legale si au amendat mai multi angajatori.
"Cei 31 de angajatori depistati ca utilizau forta de munca fara forme legale au fost sanctionati cu amenzi de 400.000 de lei", a declarat Catalin Tiberius Mohora, inspectorul-sef al ITM.
- nerespectarea prevederilor legale privind dotarea cu autoturisme, agentia detinand un autoturism in plus fata de normativul legal; ... - nereguli in procesul de inventariere a patrimoniului in conformitate cu prevederile legale;
Agentia Nationala de Integritate a organizat cabinetul vicepresedintelui (asimilat cu functia de subsecretar de stat) si a angajat personal in cadrul acestuia prin incalcarea prevederilor legale care nu permiteau organizarea unui cabinet la nivelul acestei functii.
Sarbatori legale in 2020 si posibilitatile de minivacante Anul 2020, bisect fiind, va avea 366 de zile in loc de 365, iar 29 februarie cade intr-o sambata. ... Vedeti mai jos cele 16 zile libere legale, care ar fi fost doar 15 daca nu se dadea ordonanta pentru 3 ianuarie.
Mi-am propus astazi sa vorbesc despre obsesia nationala reprezentata de zilele libere legale.
Cei mai multi dintre soferi (85%) admit ca depasirea vitezei legale creste semnificativ riscul de accident. Totusi, jumatate dintre conducatorii auto apreciaza ca depasirea vitezei legale cu 10 - 20 km/ora este un fapt generalizat, semn ca depasirea vitezei legale nu este riscanta daca esti sofer bun.
Totodata, reprezentantii acestor societati angajeaza diverse persoane carora nu le sunt intocmite formalitatile legale de incadrare in munca, salariile platite acestora nefiind evidentiate in vederea achitarii impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat.
Am apelat la unele cunostinte si efectiv sistemul in care am trait m-a facut sa ma ocup de alte treburi care nu au fost tocmai legale. ... - A venit momentul in care s-a organizat un flagrant si ati fost retinut pentru trafic de influenta de catre PNA.
Asa cum se arata in hotarirea judecatoreasca, comisia prezidata de secretarul general al prefecturii, Ionel Ciobotea, a incalcat flagrant legislatia in vigoare, in acest caz Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Tender a chemat in judecata statul roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru ca a fost arestat cu incalcarea procedurilor legale in vigoare.
In urma actiunii, oamenii legii l-au prins in flagrant pe Gabriel Adamescu, de 48 ani, din Constanta, care oferea spre vanzare trecatorilor din zona cuprinsa intre strada Vasile Alecsandri si zona "Lupoiaca".
DANIEL de 21 de ani din Judetul Valcea, in timp ce comercializa tigarete de provenienta Republica Moldova, fara documente legale.
google-analytics.com