Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (3.31 secunde)
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Luni, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj si cu sprijinul tehnic al SRI, ofiterii Anticoruptie au organizat o actiune de prindere in flagrant a barbatului.
Malonga Parfait, fostul realizator al emisiunii de televiziune "Fotbal la Maxx", a fost prins in flagrant, luni seara, de politistii de la Crima Organizata din Arges cand incerca sa vanda 10 grame de canabis unui ofiter sub acoperire.
A fost prins in flagrant cand primea banii. Medicul a fost plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile.
f) amenzile, confiscarile, dobanzile, penalitatile de intarziere si penalitatile datorate autoritatilor romane si straine, potrivit prevederilor legale, altele decat cele platite conform clauzelor din contractele comerciale; ... k) sumele sau valoarea bunurilor confiscate ca urmare a incalcarii dispozitiilor legale in vigoare;
Mai mult, contractul ar fi fost atribuit cu incalcarea procedurilor legale de achizitie publica si ar fi fost achizitionate servicii care nu se regasesc printre categoriile de cheltuieli eligibile pentru programele cu finantare europeana.
actele de constatare a serviciilor medico-legale nu au fost examinate si avizate de Comisia de control si avizare a actelor medico-legale, iar actele medico-legale privitoare la Stanculescu nu au fost efectuate in conditiile prevazute de lege.
Presedintele Traian Basescu i-a trimis, ieri, ministrului Justitiei, Monica Macovei, cererea privind inceperea procedurilor legale pentru urmarirea penala a ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, informeaza Administratia prezidentiala.
Potrivit unui comunicat de presa remis miercuri de PSD Cluj, actiunea PD-L este si una de campanie electorala care incalca normele legale in materie.
In decizia BEM, publicata luni pe site-ul institutiei, se precizeaza ca instanta a dispus ca Biroul Electoral sa verifice indeplinirea si a celorlalte conditii legale pentru inregistrarea candidaturii lui Gheorghe Radulescu.
"Indiferent ca este primar, viceprimar sau consilier local, cel care nu a indeplinit prevederile legale va raspunde", a afirmat Georgescu.
Sunt proceduri legale, care sunt in curs in momentul de fata si, asa cum am declarat, in luna septembrie vom face toate evaluarile per sistem", a spus premierul, aratand ca, potrivit legislatiei din prezent, exista posibilitatea ocuparii unui post din sapte vacante.
Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport cu motivele suspendarii presedintelui Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Un raport cu motivele suspendarii presedintelui Basescu, in lucru la departamentul juridic din PSD Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Nu cumva ca vreunul dintre dusmanii de moarte ai Sistemului - Dan Voiculescu, de pilda - sa treaca prin sita vreunei gratieri, chiar daca ar indeplini conditiile legale.
Inspectorii de munca galateni au luat la bani marunti, in zilele de 27- 28 iulie, firmele din domeniul constructiilor pentru a depista cazurile de munca fara forme legale precum si modul de respectare a prevederilor legate de protectia muncii.
Inspectorii de munca au luat declaratii de la 85 de persoane care sustin ca nu si-au primit drepturile salariale si ca lucrau fara forme legale de angajare. ... Tot pentru munca fara forme legale a fost sanctionata si societatea BINAR ELECTRIC SERVICES.
Numaarul angajatorilor care folosesc munca la negru este anul acesta mai mare decit in perioada similaraa a anului trecut, crescind si numaarul celor care muncesc faaraa forme legale.
Prin urmare, investitorul ar trebui sa indeplineasca de la calificare pana la autorizare toate reglementarile legale. ... Aceleasi surse dau asigurari ca normele vor stabili reguli care sa nu-i lezeze pe cei care au construit cu respectarea prevederilor legale.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
google-analytics.com