Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (3.04 secunde)
Peste vocile sotiilor inselate si a sotilor prinsi in flagrant, care neaga, pana la capat, evidenta, politistul (?) ma pune sa repet povestea. ... Daca voiati sa-i prindeti, trebuia inscenat un flagrant.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, luni, ca liberalii au decis sa puna capat "crizei" din justitie prin nominalizarea lui Teodor Melescanu, iar in ceea ce priveste "batalia" cu Traian Basescu, "omul care incalca flagrant orice regula democratica", a inteles ca "cel mai destept cedeaza".
Cei doi sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals intelectual, in urma unui flagrant al Directiei Generale Anticoruptie. ... Pe 10 aprilie, politistii DGA, lucrand sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj, au pus la cale un flagrant.
Nastase o ameninta pe Roberta Anastase cu puscaria Sefa deputaților, am numit-o pe Roberta Anastase, impreuna cu pedelistii Ioan Oltean si Daniel Buda au incalcat "flagrant" Regulamentul Camerei supunand la vot "o serie de rapoarte ilegale" ale comisiilor de buget-finante, in lipsa oricarui cvorum, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Oamenii legii au inceput cercetarile si, dupa ce si alti soferi au reclamat acelasi lucru, in luna mai 2010 au pus la cale un flagrant. ... Agentul-sef Cosmin Mihai Mitru a fost prins in flagrant in timp ce primea 550 de lei spaga de la cei doi denuntatori.
Si, mai mult decat atat, un act flagrant de politie politica. Responsabilul este un super general, Marcel Opris, seful STS, protejatul si, in acelasi timp, protectorul lui Traian Basescu.
Un flagrant e un flagrant si o incompatibilitatea e o incompatibilitate. Institutiile functioneaza non-stop. Nu spun ca functioneaza mereu perfect.
Iar prin aceasta declaratie, Klaus Iohannis a demonstrat ca este doar presedintele liberalilor, ceea ce contravine flagrant angajamentelor pe care si le-a luat si juramantului pe care l-a depus in fata tuturor romanilor.
Dar niciun ambasador pana acum nu a incalcat atat de flagrant Conventia de la Viena. Care interzice cu desavarsire si in termeni lipsiti de echivoc amestecul in treburile interne ale unui stat.
Inscenari de flagrant pentru cine nu e "de-al lor” Motivul pentru care sunt dati afara pe banda rulanta atatia agenti pare a fi faptul ca acestia nu vor sa fie partasi la infractiunile comise de catre alti angajati cu acordul si sprijinul conducerii SC Cobra Security SRL.
Colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara de la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei "Vasile Candea", procurorii militari de la DNA ii fabrica un flagrant si este acuzat de luare de mita de la un pacient.
un flagrant care n-a fost flagrant si de la care primarul a lipsit! Regia facuta de cele doua procuroare este demna de filmele proaste.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava. ... La fata locului a mers o patrula care l-a prins in flagrant pe hot - un barbat in varsta de 31 de ani, din comuna Patrauti.
La data de 30 septembrie 2010, ora 17.50, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au prins in flagrant pe bd.
La data de 11 octombrie 2010, in jurul orei 02.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie l-au prins in flagrant pe P.
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient.
La data de 7 noiembrie 2010, ora 16.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 25 Politie l-au prins in flagrant pe str.
La data de 25 noiembrie 2010, in jurul orei 16.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie l-au prins in flagrant pe D.
Indivizii au fost insa prinsi in flagrant de oamenii legii, in timp ce incercau sa jefuiasca o casa de schimb valutar.
La data de 14 decembrie 2010, ora 22.10, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 17 Politie i-au prins in flagrant pe D.
google-analytics.com