Cautare

1618 de rezultate pentru "flagrant legale" (2.88 secunde)
• folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 -i 201 lei) • lipsa centurii de siguranta - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • oprirea in loc nepermis - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • stationarea in loc nepermis - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 - 201 lei) • depasirea vitezei legale cu 20-30 km/h - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 - 335 lei) • depasirea vitezei legale cu 30-40 km/h - 4 puncte de penalizare si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402 - 536 lei) • depasirea vitezei legale cu 40-50 km/h - 6 puncte de penalizare si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h - permis retinut si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei) • trecerea pe culoarea rosie a semaforului - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate pietonilor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • neacordarea de prioritate autovehiculelor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei) • circulatia pe contrasens - permis retinut si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402-536 lei) • conducerea sub influenta bauturilor alcoolice - permis retinut si amenda intre 660 si 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)
In urma cu cateva minute, politisti din cadrul Serviciului de Investigarii Criminale - Sector 6,cu sprijinul Direcriei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au prins in flagrant doi barbati, suspecti de comiterea mai multor furturi din locuinte.
Am stat, am verificat 20 de minute informatia respectiva, mi s-a confirmat ca nu este asa si l-am sanctionat conform prevederilor legale, explica Drimbe.
g) urmareste daca in cazurile de deces al persoanelor cu dizabilitati facilitatile de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si spitalele/sectiile de psihiatrie sesizeaza organele judiciare in vederea efectuarii autopsiei medico-legale, potrivit legii;
Guvernul Romaniei a decis ca tarifele pentru expertizele medico-legale, precum stabilirea paternitatii sau a alcoolemiei, sa fie majorate cu 133,2 %. Guvernul a aprobat tarifele pentru efectuarea expertizelor medico-legale, a constatarilor si a altor lucrari medico-legale.
Neindeplinirea obligatiilor legale in indeplinirea politicii penale. ... Ministrul Justitiei de la aceadata a facut propunerea de numire cu nerespectarea criteriilor legale. ... neindeplinirea obligatiilor legale in indeplinirea politicii penale. ... cunoasterea si respectarea competentelor constitutionale, legale si o interpretare si aplicare a legii in baza principiului loialitatii constitutionale.
In plus, presedintele ii cere lui Melescanu sa se limiteze la atributiile legale pe care le are, transmitand solicitarile de incepere a urmaririi legale catre Ministerul Public, impreuna cu referatele procurorilor de caz si cu cererile formulate de procurorul general si de procurorul DNA.
500 de lei, pentru cele 19 persoane care munceau fara forme legale si 12 amenzi, in valoare de 30. 800 de lei, pentru incalcarea unor prevederi legale", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Daniela Neagu (foto), director-coordonator-adjunct la ITM Constanta.
USL i-a reprosat Avocatului Poporului, in cererea de revocare din functie, ca a utilizat prerogativele constitutionale si legale pentru a servi interesele politice ale PDL, ca s-a pronuntat in mod repetat asupra unor probleme politice fara sa fi fost sesizat, invocand inclusiv sesizarea in cazul ICR.
Dupa toate aparentele, inspectorii ITM isi cam consuma pixurile si hartia chitantierelor degeaba atunci cand aplica amenzi contraventionale angajatoriilor care au in dotare oameni fara forme legale de munca, din moment ce acestia cotizeaza la platirea amenzilor, dar continua sa foloseasca aceasta forma de munca, ilegala de altfel.
Transferurile legale de 3,75 miliarde euro In Romania, transferurile totale de bani au atins 794 milioane euro la nivelul celui de-al doilea trimestru al acestui an, ceea ce reflecta o crestere de 25% peste nivelul perioadei similare a anului 2004.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat o actiune de verificare modului de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase, precum si a obiectelor de aurarie, argintarie si de pietre pretioase.
In acelasi timp, trebuie spus ca in cursul anului 2006, din Dolj au plecat sa lucreze in strainatate in conditii legale 58 de persoane.
In perioada 21.01-31.01.2008, Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorilor Constanta, conform programului tematic ANPC transmis celor trei Oficii Judetene de Protectia Consumatorilor din subordine, a efectuat un numar de 60 de actiuni de control referitor la modul de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea lichidului antigel si a lichidului de spalat parbrize.
Contabilitate de amatori Alt aspect semnalat il reprezinta nerespectarea prevederilor legale privind organizarea si conducerea contabilitatii. Au fost identificate abateri cu privire la neorganizarea si neconducerea contabilitatii potrivit dispozitiilor legale.
Persoanele care nu au un loc de munca sau lucreaza in strainatate fara forme legale au posibilitatea sa se asigure in Romania, unde pot cotiza la asigurarile sociale (pensii), astfel incat sa-si mentina vechimea in munca.
In cadrul cercetarilor, inculpatul nu a reusit sa explice provenienta mai multor bunuri, in acelasi timp facandu-se vinovat de desfasurarea unor activitati fara autorizatiile legale necesare, dar si de achizitia de bunuri si servicii fara respectarea conditiilor legale.
Cu acest prilej, Traian Petrescu a subliniat faptul ca situatia actuala a rampei de gunoi de la Poarta nr.6, administrata de Salport, incalca flagrant reglementarile legale de autorizare a unui astfel de obiectiv.
2009, in ceea ce il priveste pe domnul ministru Nicolae Nemirschi, ANI a incalcat flagrant propria lege, Legea 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea ANI, in sensul ca:
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
google-analytics.com