Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (5.14 secunde)
Cei cinci sunt acuzati de savarsirea mai multor infractiuni de punere, fara drept, in circulatie a unor documente tipizate utilizate in domeniul fiscal, cu regim special, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii, spalare de bani si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, fapte penale aflate in concurs real si comise in forma continuata, intre octombrie 2002 - ianuarie 2003.
Legea noastra penala ii cere judecatorului ca atunci cand pronunta o condamnare sa opereze o individualizare a pedepsei, tinand seama de pericolul social reprezentat de fapta comisa, de circumstantele referitoare la fapte, dar si de cele referitoare la persoana faptuitorului si, in fine, de pericolul social pe care l-ar putea reprezenta acesta.
Victor Ponta cere DNA urmarirea penala a lui Klaus Iohannis Fostul premier Victor Ponta cere DNA inceperea urmaririi penale a lui Klaus Iohannis, dupa ce a propus ambasador un prieten bun de familie, fiul lui Ilie Gradinar, fost director al unei companii din subordinea primariei Sibiu, milionar in euro.
Fac parte din categoria celor care nu cred in vinovatia unui om decat daca exista fapte clare si palpabile si daca o instanta s-a pronuntat in acest sens. ... Cu atat mai mult cand se aude de inceperea fazei premergatoare urmaririi penale sau chiar despre inceperea urmaririi penale.
Fac parte din categoria celor care nu cred in vinovatia unui om decat daca exista fapte clare si palpabile si daca o instanta s-a pronuntat in acest sens. ... Cu atat mai mult cand se aude de inceperea fazei premergatoare urmaririi penale sau chiar despre inceperea urmaririi penale.
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
In urma cercetarilor, IGP a intocmit 155 de dosare penale, dintre care 60 de dosare au fost inaintate parchetelor, si 43 de dosare cu propunerea de neincepere a urmaririi penale.
- Participarea directa a Presedintelui la actiunea ilegala de strada din 22 ianuarie 2017, asociata actiunilor violente (in sensul legii penale) din perioada premergatoare si perioada care a urmat, care au pus Guvernul in imposibilitatea de a exercita puterea de stat prin adoptarea unei ordonante de urgenta, in contextul si celelalte actiuni ale Presedintelui mentionate la TITLUL III, reprezinta savarsirea infractiunii de inalta tradare prin actiuni impotriva ordinii constitutionale, prevazuta la art.
Timpul sterge faptele unora si le mareste pedeapsa altora In octombrie 2004 s-au dat sentinte intr-unul dintre dosarele penale privind exporturile fictive de alcool.
4) sa intocmeasca sesizari penale (pe care sa le inainteze la Parchet); ... SESIZARI PENALE / infractiuni / inchisoare 4.1. ... Mai tarziu, pentru a te lichida, iti vor intocmi si sesizari penale.
Aceste acte premergatoare, necesare organelor penale in vederea inceperii urmarii penale, vor fi insa atributul unor ofiteri de informatii "anume desemnati si special atestati".
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari.
Este cel de-al treilea demers facut de Funar in legatura cu semnaturile de pe motiunea de cenzura a PD, dupa denuntul inaintat la Parchet si sesizarea depusa la Senat Funar a acuzat-o pe Kovesi ca raspunde la comanda politica, iar pentru infractiunile savarsite in cazul motiunii de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" ea a tergiversat inceperea cercetarilor penale, "urmarind sa fie compromisa imaginea Parlamentului Romaniei si, totodata, ca motiunea sa-si produca efectele".
Conducerea DNA a cerut Presedintiei, la inceputul saptamanii, avizul pentru declansarea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase. La trei zile, DNA solicita si avizul pentru declansarea urmaririi penale a lui Miron Mitrea.
El a precizat ca, in cazul ministrilor Chiuariu si Pacuraru, dosarele primite de Presedintie nu vizeaza inceperea urmaririi penale in cazul acestora, ci e nevoie ca acestia sa vina in fata procurorilor, sa dea declaratii in dosare, care pot fi penale.
"Avand in vedere cele aratate mai sus, apreciem ca plangerea formulata de invinuitul Ion Iliescu impotriva rezolutiei din 19 iunie 2007, prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale, este intemeiata, motiv pentru care a fost admisa", a spus Kovesi.
Marius Nicoara sustine ca nu are cunostinta ca impotriva sa sa se fi dispus inceperea unei cercetari penale de DNA sau sa se fi efectuat acte premergatoare inceperii urmaririi penale.
Presedintele Basescu i-a cerut, luni, intr-o scrisoare, ministrului interimar al Justitiei sa trimita Parchetului cererea sa de incepere a urmaririi penale in cazul celor opt fosti sau actuali demnitari, avertizandu-l ca daca refuza ar savarsi un abuz in serviciu, iar seful statului nu va ezita sa actioneze.
google-analytics.com