Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (3.99 secunde)
Administratorii de firme scapa de procese penale si de alte presupuse evaziuni fiscale, fiind "taxati" doar cu amenzi marunte.
fiind cucernic si temator de Dumnezeu, cu toata casa sa, facea milostenii multe la saraci, si se ruga lui Dumnezeu totdeauna" (Fapte 10,1-2).
Vorbim adesea de fapte, convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. ... Rau este ca uneori, confruntata cu fapte pe care nu le poate aborda cu metoda sa, stiinta nu spune:
Posted on 22/02/2014 by Mircea Badea • Tolontan, concentreaza-te! • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: Esti un basist cretin si abject
Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Presedintele proaspetei infiintate comisii parlamentare de ancheta a acivitatii presedintelui, liderul PC Dan Voiculescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca menirea acestei comisii este de a cauta fapte noi de incalcare a Constitutiei (si nu numai) din partea presedintelui si nicidecum de a le verifica pe cele deja semnalate in materialul PSD.
1.2 S-a pronuntat impotriva sa o hotarare judecatoreasca de condamnare pentru fapte de coruptie, evaziune fiscala sau fapte comise cu violenta;
"In perioada urmatoare, pe fondul actiunilor anticoruptie, vor fi "sacrificati" unii membri ai PDL, care urmeaza sa fie deferiti justitiei pentru diferite fapte penale.
Rechizitoriul nu cuprinde fapte de natura penala in ceea ce il priveste pe Dan Voiculescu. ... Chiar procurorii recunosc ca nu au probe, la filele 164-165 ale rechizitoriului, unde in loc sa prezinte fapte arata ca "analiza intregului mecanism reliefat de modul de derulare a procedurii de privatizare releva ca...".
Multi se pronunta pentru reintroducerea pedepsei capitale, in timp ce altii ii vor inchisi pentru totdeauna pe autorii unor asemenea fapte.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Neindeplinirea obligatiilor legale in indeplinirea politicii penale. ... Aceste fapte sunt extrem de grave. ... - Exista legislatii penale din Europa care sanctioneaza inclusiv penal fapta de a-i spune cuiva ca a fost condamnat candva. ... neindeplinirea obligatiilor legale in indeplinirea politicii penale. ... - Pentru aceste acte si fapte, declansez procedura de revocare.
"Poate ar trebui sa ne gandim, intr-o viitoare revizuire a Constitutiei, si la eliminarea imunitatii pentru fapte penale savarsite de presedinte, mai ales atunci cand este vorba despre fapte penale petrecute inainte de intrarea in mandat.
Desi dosarul a fost intocmit foarte bine si chiar daca, initial, procurorul a dispus inceperea urmaririi penale impotriva celor trei casieri, in final a dispus scoaterea de sub urmarire penala.
Prin aceasta ordonanta s-a dispus, pe de o parte, neinceperea urmaririi penale fata de numitii Catalin Alexandru Macovei pentru infractiunea prev.
Consiliului Superior al Magistraturii i-a fost prezentata si necesitatea elaborarii unui proiect de act normativ care sa reglementeze penal conditiile prin care anumite conflicte de interese sa poata fi asimilate actelor de coruptie, pornind de la premisa ca, in prezent, conflictul de interese nu constituie un act de coruptie, dar poate conduce la fapte de acest gen.
Gheorghe Funar ii solicita procurorului general al Parchetului instantei supreme sa dispuna inceperea cercetarii penale impotriva presedintelui PD, Emil Boc.
Deputatii PRM nu vor vota pentru inceperea urmaririi penale a fostului premier Adrian Nastase, a anuntat, luni, in sedinta de plen, vicepresedintele executiv al partidului, Lucian Bolcas. ... Ma pronunt impotriva inceperii cercetarii penale a unor fapte care nu sunt de natura penala", a declarat Lucian Bolcas.
Senatorii au decis continuarea urmarii penale in dosarele lui Codrut Seres si in cel al lui Paul Pacuraru.
Voi reveni asupra acestui subiect, intrucat delegitimarea majoritatii - pe motive penale si, mai nou, de strada - pare sa fie marele proiect politic al lui Iohannis. ... Am vazut-o inflamandu-se in aceste zile, din toti rarunchii, cu prilejul dezbaterii modificarilor cerute de Curtea Constitutionala la Codurile penale.
google-analytics.com