Cautare

1682 de rezultate pentru "falsi politisti video" (3.13 secunde)
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N. ... Cercetarile sunt continuate de politisti ai Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu N.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 6, pe V.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos.
Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului.
Camera renunta, in schimb, la cumpararea de camere video mobile si fixe, module matrice video, monitoare video-rack, digital video recorder, retea transmisie 1Gb, porti detectie metale, repertor-software, releu transmisie, fotolii de piele.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters. ... "Acesta este un joc de schimb pentru internetul video.
Asta pentru ca fiecare îsi poate vindeca semenii raniti.Sistemul minim necesar pentru Jericho ar trebui sa contina un procesor de 2,4 GHz, 1 GB RAM, 2 GB pe HDD si o placa video GF 6600 sau R X1600.
Pe Google+ au fost postate atat cateva informatii despre Project Glass, cat si fotografii si un video care descrie conceptul. ... Exista si optiunea de video conferinta, ceea ce spune ceva si despre targetul acestui produs.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 2) Audio/video - Twit.TV "This Week in Tech" (TWiT) este fondat de Leo Laporte, gazda fostului TechTV.
Stiati ca puteti efectua apeluri video sau sa trimiteti bani prin intermediul aplicatiei?
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Elementul cel mai spectaculos al programului il constituie o interventie complexa, video-acustica, asupra Columnei, realizata de catre doi dintre cei mai originali artisti romani ai momentului, care vor readuce la viata, prin video-mapping si sunet, episoadele si personajele cuceririi romane a Daciei.
Cartile incluse in acest demers vor transpune in plan editorial materialele video realizate de TVR. ... Este remarcabil, de asemenea, efortul facut de jurnalistii de la TVR Cluj prin realizarea materialelor video care vor ramane in arhiva nationala pentru totdeauna ca un adevarat asset national.Cartea AUSCHWITZ 70 DE ANI.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! ... Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
In continuarea DJ-ului, de la ora 19:30, trupa indragita de retro-electro Moonlight Breakfastva urca pe scena cu un show complex, un mix fresh de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, din cadrul caruia nu vor lipsi proiectiile 3D, cu elemente vizuale abstracte si fragmente video.
Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
marturii de la ofiteri de informatii, de la ofiteri de politie si de la ofiteri de politie de frontiera in rezerva, de la fosti vamesi si chiar de la fosti camarazi de fapte ilegale, precum si inscrisuri, inregistrari audio si video.
google-analytics.com