Cautare

1682 de rezultate pentru "falsi politisti video" (3.32 secunde)
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior, care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
La data de 27.06.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale ai Sectiei 23 Politie, cu sprijinul Sectiei 21 Politie, i-au identificat pe C. ... Cercetarile sunt continuate de catre politisti, cu N.
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
procesor de 500 Mhz, memorie de 256 MB DDR 400, hard disc de 40 GB si placa video AMD LX800.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Prin modelele SDR-SW20 si SDR-S7, Panasonic a încercat sa raspunda tendintei actuale a consumatorilor de a utiliza camera video în viata de zi cu zi si nu numai la evenimente speciale.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Denuntatorul a mai povestit in fata ofiterilor Anticoruptie ca, de la inceputul acestui an, cei doi politisti au facut presiuni asupra sa pentru a le plati dobanda in continuare, amenintandu-l ca, daca nu le da bani, il vor lasa si fara o casa pe care o avea in procedura de executare silita.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... La data de 19 august 2011, in jurul orei 22:55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Calea Ferentari, sectorul 5, pe Z.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str.
Constantenii sunt sfatuiti insa sa-i ignore pe cei doi falsi experti si sa apeleze la ajutorul personalui calificat. (I. Z.
Majoritatea prietenilor de pe Facebook sunt falsi si nu le pasa de tine conform unui nou studiu In medie, utilizatorii de pe Facebook au cate 150 de prieteni.Un nou studiu concluzioneaza ca majoritatea utilizatorilor de Facebook au prieteni carora nu le pasa de ei si nu ar avea simpatie fata de ei nici in cazul unei probleme serioase.Multi oameni au sute de prieteni.
Cei patru falsi inspectori, trei barbati si o femeie, au fost prinsi in comuna Turburea, unde au efectuat mai multe controale la diferite societati comerciale.
Eroii sunt insa falsi. Sunt cetateni care se propun ca eroi si deseori reusesc sa treaca asa in ochii opiniei publice pe fundalul ignorantei absolute a jurnalistilor mai mult sau mai putin tineri la disciplina pe care am putea-o numi mecanismele Securitatii.
Sunt perchezitii in aceste momente la mai multi indivizi care s-au dat drept preoti. Descinderile au loc in judetul Prahova. Preotii falsi promiteau sa rezolve orice problema, in schimbul unor sume de bani.
Politia spune ca escrocii au strans peste 16.000 de euro. Preotii falsi ii minteau pe oameni ca pot sa le resolve problemele.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line. ... Toti cei trei giganti spera sa transforme optiunea multiplayer si conferinta video in elemente de baza ale viitoarelor jocuri video.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
google-analytics.com