Cautare

284 de rezultate pentru "droguri la km 30" (2.70 secunde)
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa va vorbesc despre o ocazie importanta care urmeaza sa fie marcata la sfarsitul acestei saptamani, pe data de 26 Iunie, si anume Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri.
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri este "cea mai spectaculoasa solutie la depasirea crizei", a spus, astazi, presedintele PSD, Mircea Geoana. ... prostitutie si droguri libere pe strazi. Este probabil cea mai spectaculoasa solutie la depasirea crizei pe care o traversam.
Atat la nivel mondial cat si la nivel national consumul de tutun, alcool si droguri ilicite reprezinta o provocare cu implicatii grave atat pentru domeniul social, al sanatatii, dar si in domeniul aplicarii legii, iar evolutiile recente, cum ar fi consumul de substante noi cu proprietati psihoactive, continua sa genereze preocupari la toate nivelurile.
10 tineri care vindeau sau detineau in vederea consumului propriu droguri s-au ales cu dosare penale, in urma activitatilor desfasurate de politistii antidrog, la acest sfarsit de saptamana, pe litoral. ... Astfel, au fost depistate 10 persoane suspectate de trafic sau consum de droguri.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
Cata lipsa de maturitate sa-ti trimiti parintii la inaintare pentru a-ti lua apararea!
Cata lipsa de maturitate sa-ti trimiti parintii la inaintare pentru a-ti lua apararea!
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
Senatorul PD Marius Marinescu a tensionat din nou dezbaterile din Senat cu o initiativa referitoare la eliminarea pasapoartelor diplomatice pentru rudele unor categorii de demnitari, in a carei sustinere a invocat si unele "suspiciuni" legate de faptul ca acestea ar putea introduce in tara droguri.
150 de pachete cu droguri au fost gasite pe litoralul bulgaresc.
Adrian Vrauko) Jocurile de noroc nu sunt percepute la fel in orice colt al pamantului.
Magda Marincovici) Pizza, ciocolata si chips-urile creeaza modificari la nivelul creierului similare celor induse de droguri sau alcool Unele aliment pot sa ne creeze o dependenta similara celei provocate de unele medicamente sau de unele droguri, sustine un studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Michigan.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
BANII DIN DROGURI SE PRELING LA POLITICIENI, SERVICII SI POLITIE Reputatul jurnalist Cornel Nistorescu relanseaza, in ultimul sau editorial pentru Cotidianul o teza indelung vehiculata cu ani in urma, anume ca traficul si consumul de droguri, in Romania, beneficiaza de culoare deschise pentru ca alimenteaza cu bani oamenii din politica, servicii ori politie.
Johnson a participat la descinderi impotriva traficantilor de droguri. Marea Britanie are cel putin 300.000 de dependenti de droguri. In Parlamentul britanic s-au gasit urme de consum de droguri.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
google-analytics.com