Cautare

284 de rezultate pentru "droguri la km 30" (2.68 secunde)
Un peruan care a fost prins cu 5 kilograme de droguri pe Aeroportul Henri Coanda, a fost trimis in judecata.
Varsta la care tinerii incep sa consume droguri a scazut pana la 13 ani, conform datelor oficiale. Tentatiile sunt peste tot, iar tinerii tot mai dornici sa experimenteze.
Alaturi de el au mai fost arestati si doi traficanti de droguri. Toti trei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. Ministerul Educatiei: Testarea nu va fi obligatorie. In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in plin scandal al consumului de droguri in randul tinerilor, care, potrivit liderului de la Cotroceni, reprezinta o amenintare la adresa sigurantei nationale.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Conducatorii auto asteapta chiar si un an sa afle, de la serviciile de medicina legala, ce alcoolemie aveau ori la ce tipuri de droguri au iesit pozitivi.
Ca sa aiba droguri in inchisoare, unii condamnati apeleaza la cunoscuti care incearca sa le trimita stupefiante cu ajutorul dronelor.
mai ales dintre cei care sunt la primul mandat de parlamentar – ... pentru ca ne vom referi, in materialul de fata, la activitatea deputatilor de Constanta – ... Iar cat priveste interpelarile si intrebarile adresate Parlament, ei bine, ele fac referire nu la Constanta si la problemele ei.
El a adaugat ca nu este nici un secret ca pana acum toate puterile care au venit au schimbat tot - de la sefii de servicii secrete pana la directorii de banci, daca acestea nu au fost privatizate.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Astfel, daca pana in data de 27 martie a.c., in cadrul Serviciului de Resurse Umane din cadrul IGP nu era inregistrat decat dosarul comisarului sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, in data de 28 martie a.c., alti trei ofiteri din cadrul Politiei constantene au decis sa candideze la functia de inspector sef pentru IPJ Constanta.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin. ... Anchetele aflate in curs de desfasurare ne permit sa scoatem la lumina legaturile lor cu mediile politice care ii sustin“, a declarat presedintele.
Printre ele se numara initiative cu privire la modernizarea cailor ferate, sisteme de transport inteligente, legea bibliotecilor, facilitati fiscale pentru mame si pentru tinerii casatoriti, activitatea zilierilor, tichetele de cresa, comasarea terenurilor agricole, stema statului, arborarea drapelului, legea privind mediatorii, prevenirea pornografiei si consumul ilicit de droguri.
La controlul corporal, asupra lui Marius politistii au gasit 37.73 de grame de hasis ascunse in chiloti. Tanarul a spus ca a cumparat drogul de la un cetatean albanez, in localitatea Massa - Italia, contra sumei de 150 de euro si ca il detinea pentru consum propriu.
a€žNegocierile sunt terminate, acordul se afla pentru ultima revizuire la Departamentul de Stat al SUA si la Ministerul de Externe roman si sper ca doar mici detalii vor mai fi de discutata€œ, a precizat Basescu.
Una dintre cele mai dureroase acuze aduse actualei guvernari se refera la politica sa externa. ... Avalansa de acte de violenta din scoli si consumul de droguri au fost puse si ele pe seama actualei guvernari. ... se bat sa stea la geam”, a declarat Nastase.
Planul lui Dumnezeu de impacare a Sa cu omenirea cazuta prin pacatul neascultarii este binevestit de ingeri la Nasterea Fiului Sau ca om in Betleem.
Sosit val-vartej din China sa participe la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra, care a avut loc ieri la hotelul Iaki din Mamaia, Basescu si-a sacrificat un sfert de ora din agenda prezidentiala pentru familie.
google-analytics.com