Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (5.39 secunde)
Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie finalizate de justitie pentru ca un politist care face un dosar si îl înainteaza si este respins sau magistratii le dau drumul celor retinuti va garantez ca mâine nu va mai face acel dosar.
Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuie finalizate de justitie pentru ca un politist care face un dosar si îl înainteaza si este respins sau magistratii le dau drumul celor retinuti va garantez ca mâine nu va mai face acel dosar.
La finalul anchetei Ministerul Public a concluzionat ca afirmatiile lui David Craiu nu au fost confirmate si de celelalte probe din dosar, procurorii dispunand neinceperea urmarii penale in cazul lui Eugen Durbaca si al lui Nicolae Bacalbasa.
Probele depuse la dosar au relevat faptul ca, în luna noiembrie 2000, folosindu-se de calitatea de membru al Plenului ONPCSB, Melinescu l-a contactat, "cu sprijinul denuntatorului si al învinuitului Priboi Ristea", pe Nastase, pentru a-l informa ca are în lucru un dosar privind depunerea a 400.000 de dolari într-un cont deschis la Creditanstalt Austria, al carui titular era Dana Nastase.Melinescu i-a propus lui Nastase blocarea lucrarii pâna dupa alegeri, Nastase a acceptat si, dupa ce a fost numit prim-ministru, a determinat numirea lui Melinescu în functia de sef al ONPCSB.
Recunoaste insa ca are dosar la Securitate si ca a fost contactat pentru colababorare. ... "Dosar la ei, la Securitate, am. ... Declaratiile din dosar erau de rutina, rutina serviciului de la ICEPRONAV, chestii de Biblioteca Americana, probe la navele militare.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a luat cuvantul in plenul comun pentru a critica comentariile potrivit carora parlamentarii PNL trag de timp sustinandu-si amendamentele si a dorit sa inmaneze ministrului Educatiei un dosar cu imaginile care ilustreaza obiectivele cuprinse in amendamente.
Potrivit lui Cristian Rizea, este vorba despre un dosar vechi de peste trei ani de zile si ca lucrurile au inceput "sa se miste" abia acum pentru ca "este mai interesant sa anchetezi un deputat, mai ales unul care a cerut o comisie de analiza privind contractul cu Sterling", a declarat, pentru "Replica", deputatul.
Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat ca decizia Judecatoriei Sectorului 1 este corecta, tinand cont de actele existente pana in acest moment la dosar, avocatul sustinand ca instanta nu a avut documentele care sa ateste calitatea de europarlamentar a patronului Steaua.
Primul dintre ele este ca Agentul Guvernamental la CEDO a informat constant atat pe presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, cat si celelalte institutii ale statului si presa in legatura cu faptul ca, data fiind complexitatea cauzei, CEDO a renuntat la solicitarea initiala privind trimiterea intregului dosar si a cerut pana in prezent doar partial dosarul Revolutiei, existand posibilitatea ca ulterior sa mai solicite alte documente.
Potrivit unor surse judiciare, Viorel Hrebencius este audiat in acest dosar in calitate de martor. Conform surselor citate, in acelasi dosar ar urma sa fie audiat si senatorul PSD Catalin Voicu, in prezent arestat preventiv, transmite MEDIAFAX. ... "Am fost chemat intr-un dosar al domnului Nicolescu.
Fostul primar Ion Ionescu recunoase senin ca este cercetat de Directia Generala Anticoruptie din cadrul Ministerului de Interne, dar se consoleaza ca nu este singur in dosar. ... In replica, Crisu se jura pe originea lui de baiat crescut la tara ca nu are dosar penal.
Cert este ca noua inregistrare depusa la dosar de Sorin Ovidiu Vintu a fost acceptata de instanta ca proba. ... Oricum, din felul in care a decurs ultimul termen in acest dosar, gruparea disidenta din SRI si-a atins scopul si a transmis inca un avertisment dur Palatului Cotroceni.
Dragnea, mesaj despre noul dosar al lui Ponta (Autor: ... Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
Dosar plimbat intre PNA si IJP Dolj Doctorita este banuita ca ar fi desfasurat cursurile prinse in proiect prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, creand astfel un prejudiciu estimat la aproape 21.000 de euro.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
La polul opus, adica localitatea unde absolut nici o persoana nu are dosar depus pentru ajutorul social este Costinesti. ... La Costinesti, nici un dosar pentru ajutoare! ... La polul opus se afla localitatea Costinesti, care nu are nici un dosar depus pentru primirea de ajutor social.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
google-analytics.com