Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (4.10 secunde)
iesiti in oras si pareti doi amici, nu ii mai place sa te sarute oricand si gandurile lui sunt undeva departe de voi doi. Nu e de mirare daca " te iubesc " ii devine strain, daca uita cand este aniversarea relatiei voastre sau data vreunui eveniment important pentru voi doi.
Avea aproximativ doi metri in diametru. ... Vazand ca luminile se apropie, cei doi au oprit masina si au coborat sa vada mai bine ce se intampla. ... Cei doi martori s-au intors in camionul lor si au plecat.
Obiectul era rotund, cam de 10 metri latime si 5 inaltime, avea forma unui con rasturnat, foarte deschis (cu un unghi de peste 120 grade), iar deasupra, in primul moment, parea ca are o cupola, dar privind mai atent vedeai ca era o sfera, care urca si cobora din con pe o distanta de vreo doi metri, cam o data la 5 secunde.
Drept reactie la afirmatiile potrivit carora programul sovietic a produs si rezultate, CIA a oferit, in 1972, finantarea unui proiect, de mici dimensiuni, catre asa-numitul Stanford Research Institute (rebotezat apoi SRI International), din Menlo Park, California (fara legatura cu Universitatea Stanford), care era condus de doi tineri fizicieni:
Primarul Dumitru Nicolae a tinut sa faca publice citeva dintre obiectivele pe care le va avea in urmatorii doi ani de mandat, acesta facind o analiza a activitatii desfasurate de cind a preluat, pentru a doua oara consecutiv, conducerea Primariei.
Acesta din urma a fost atacat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, de doi consilieri judeteni PNL, Catalin Paraschiv si Teodor Gheorghe, cei doi oameni politici afirmind ca presedintele PC si al Consiliului Judetului are ca unic gind capatuiala pe spatele alegatorilor.
Daca Partidul National Liberal a iesit dupa alegerile locale din urma cu doi ani cu opt primari, zece viceprimari si 165 de consilieri locali, in prezent, liberalii se pot lauda cu 11 primari, 12 viceprimari si aproximativ 185 de consilieri.
Un functionar public al Primariei Amarastii de Sus, care este in acelasi timp si consilier local in comuna Dobrotesti, s-a strecurat timp de doi ani printre legi si a refuzat sa renunte la una dintre functii.
Istoria romanilor nu valoreaza, pentru consilierii municipali ai PD, nici cat doi bani ruginiti.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Raport dupa doi ani de mandat Pe de alta parte, Oprescu a apreciat ca propunerea presedintelui PSD Prahova, Marian Saniuta, ca echipa care va castiga alegerile la Congresul din 10 decembrie sa ceara votul de incredere al liderilor filialelor dupa doi ani de mandat este judicioasa.
Mircea Geoana estimase anterior ca sansele intre primii doi favoriti la functia de secretar general, Miron Mitrea si Titus Corlatean (foto), sunt egale, argumentand si prin faptul ca buletinele cu optiunile exprimate pentru cei doi sunt sensibil egale cantitativ.
Conform regulilor Comisiei, membrii Cabinetului sau trebuie sa fie de cel putin 3 nationalitati diferite, iar in componenta echipei trebuie sa existe si doi romani.
In jurul orei 11:00, patru dintre muncitori erau pe platforma superioara, situata la o inaltime de peste zece metri, iar ceilalti doi erau in piciorul macaralei. ... Ceilalti doi colegi ai lor au suferit rani grave si au fost transportati la spital.
Sefii din prefectura au acordat celor doi functionari calificativul "satisfacator", iar angajatii batausi urmeaza sa fie judecati in fata comisiei de disciplina a institutiei pentru abateri si probleme de comportament la locul de munca.
Referendumul intern, neoficial, pe tema autonomiei initiat de CNS in Scaunul Sepsi, zona municipiului Sfantu Gheorghe, s-a desfasurat sub supravegherea a doi deputati ungari, Ekes Jozsef si Kelemen Andras, reprezentanti ai FIDESZ, partidul ex-premierului Viktor Orban.
Cotidianul britanic vorbeste despre faptul ca "luna de miere" dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a luat sfarsit si ca, judecand dupa virulentele certuri in public ale celor doi, este greu de crezut ca in urma cu doi ani cei mai proeminenti doi politicieni ai Romaniei erau aliati apropiati.
par "doi baieti care s-au luat la bataie in curtea scolii".
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, sustine ca nimeni nu va mai pleca din PC, in afara de deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, si ca demisia celor doi nu repre-zinta o problema care sa fie discutata in sedinta Biroului politic al partidului.
google-analytics.com