Cautare

61219 de rezultate pentru "doi italieni care au inpuscat patronul unui club prinsi la craiova" (7.51 secunde)
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
Fosta glorie a fotbalului feminin craiovean a asistat la meciurile din cadrul cupei care-i poarta numele. Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
In situatia mea sunt multi dintre cei care au lucrat vreodata in Italia sau si-au intemeiat chiar o familie acolo. Si-au facut prieteni, care vin periodic in Romania.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni. ... Specialistii din industria telefoniei mobile estimeaza ca aproximativ 730 de milioane de celulare vor fi vandute pana la finalul acestui an.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Fara indoiala, asa este, numai ca in realitate stim cu totii ca nu despre italienii prezenti la Botosani este vorba, chiar daca, in scripte, lucrurile stau astfel.
Pretul de pornire a fost stabilit la 2.909 miliarde de lei vechi, pret care a scazut, potrivit legii, la ultima runda, la 1.452 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, considera ca "vinovati" pentru situatia creata in Italia sunt politicienii italieni, care au incitat populatia si mass-media la "intoleranta" la adresa romanilor. "Lucrurile au degenerat in Italia din cauza politicienilor italieni, in primul rand.
Italia va sustine cu convingere Romania in ceea ce priveste fondurile europene, inclusiv la nivelele relevante ale institutiilor europene, a declarat marti ministrul Franco Frattini (foto), incurajand oamenii de afaceri italieni sa continue sa investeasca in Romania.
Cainii fara stapan care vor fi prinsi de hingherii craioveni vor fi tinuti intr-un adapost cu paturi, prosoape si spatii pentru plimbare. Confortul "chiriasilor" stabilimentului de la Facai creste, insa perioada de cazare a patrupedelor scade de la 14 la sapte zile, conform legii.
Un alt motiv pentru care tara noastra e cautata de investitori este si acela al facilitarii accesului pe alte piete din regiune, precum Rusia sau Ucraina, apreciaza reprezentantii asociatiei intreprinzatorilor italieni, Unimpresa. ... Agricultura ramane domeniul cel mai atractiv pentru italieni.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Saptamana trecuta, la ultima sedinta a consiliului local municipal, s-a aprobat infiintarea Sport Club Municipal, pentru a putea revigora jocurile sportive (volei, handbal, baschet), pe vremuri acestea fiind unele dintre emblemele orasului Craiova.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. ... Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii. Avocata celor doi face o dezvaluire socanta: asa-zisele demisii ale directorilor scrise la presiunea sefului ANAF nu au fost inregistrate la fisc.
google-analytics.com