Cautare

61219 de rezultate pentru "doi italieni care au inpuscat patronul unui club prinsi la craiova" (6.96 secunde)
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala". ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
O companie care vrea sa fie performanta in aceasta perioada de criza trebuie sa investeasca in comunicare. Aceasta este doar una dintre ideile subliniate de catre reprezentantii Vodafone la evenimentul Vodafone Business Club din Banie.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei.
Cateva B-Max "made in Craiova" vor fi expuse la Salonul Auto de la Geneva in luna martie. De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. Fordul "oltenesc" costa de la 13.400 de euro si pana la peste 20.000 de euro, cu toate tehnologiile incluse.
Acesta a fost mesajul pe care oamenii de afaceri italieni din Regiunea Lazio din Italia, zona infratita cu Regiunea Sud-Vest Oltenia, l-au transmis autoritatilor doljene.
xxx Intr-o conversatie pe site-ul de socializare Twoo, o distinsa doamna care are statutul de casatorita, spunandu-mi ca imi citeste blogul de ceva vreme, m-a rugat, daca pot, sa-mi expun punctul de vedere vis-a-vis de RELATIA UNUI BARBAT CU O FEMEIE CASATORITA.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Acolo, pe "Olympiastadion", in urma cu multi ani, oltenii au plecat neinvinsi, Bayern - Universitatea 1-1. Meciul s-a disputat in martie 1982, in sferturile Cupei Campionilor Europeni, dupa ce in tur, la Craiova, nemtii s-au impus cu 2-0 (goluri:
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie.
Care va fi harta dezvoltarii Olteniei si unde vor ajunge investitorii?
Care va fi harta dezvoltarii Olteniei si unde vor ajunge investitorii?
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Fie n-au sansa sa fie vazuti de cine trebuie si sa primeasca sprijinul cuvenit, fie gresesc drumul spre antrenament si se opresc in vreun bar sau in alt loc care nu este propice performantei sportive.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
google-analytics.com