Cautare

61189 de rezultate pentru "doi italieni care au inpuscat patronul unui club prinsi la craiova" (4.34 secunde)
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Vineri seara, cand s-a aflat de tragedia de la Club Colectiv, la posturile de stiri se spunea ca a avut loc o explozie. Dupa aceea, la scurt timp, au spus ca e vorba despre un incendiu la Club Colectiv. ... Iata ca aceeasi parere o mai au si altii.
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale. De altfel, la deschiderea "Mondy‘s Vision Club" va participa si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.
Oamenii de afaceri raspund cu averea daca isi falimenteaza firmele pentru a scapa de datoriile la stat. Fiscul doljean inregistreaza deja 60 de cazuri in care s-a cerut atragerea raspunderii materiale a actionarilor, asociatilor si administratorilor unor firme care au la buget datorii de sute de miliarde de lei.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Ford anunta ca a investit deja 200 de milioane de euro la Craiova. ... Desi unii indicatori au inregistrat corectii pozitive fata de anul 2008, in 2009, compania a mers tot pe pierdere, iar volumul afacerilor derulate a scazut vertiginos.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Trei mari societati craiovene au intrat in 2007 cu mari dificultati financiare si de actionariat. ... La aceste unitati lucreaza in prezent peste 7.000 de salariati. ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare.
Festivalul a inceput la Bucuresti si va avea anul acesta patru editii locale. Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Termenul de finalizare a statiei de epurare de la Facai este necunoscut, in prezent, de municipalitatea craioveana. ... Firma italiana TERMOMECANICA ECOLOGIA isi va lua adio de la finalizarea statiei de epurare de la Facai, fiind obligata sa isi stranga "jucariile" si sa plece din Craiova.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare. La ora actuala toate ipotezele ar putea fi luate in calcul.
Cu proiectul Partidului Poporului mort in fasa, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, in perioada urmatoare, fraiele Partidului "Initiativa Nationala". ... Dan Diaconescu nu este singurul care vede PIN ca pe o rampa de lansare.
Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv. ... Acumulare de gaze cu caracter inflamatoriu intr-o punga care zi de zi a crescut.
Nici o societate din Oltenia nu a primit un premiu la "Topul Firmelor din România 2007".
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Micutii fotbalisti craioveni au invins in finala mare echipa Scolii generale din Cerat, scor 6-2.
google-analytics.com