Cautare

2564 de rezultate pentru "dana visanescu 2011" (2.72 secunde)
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
La data de 19.10.2011, politisti din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au identificat pe N.
In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... In fapt, la data de 21.09.2011, N. ... Ionel care impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativa de omor asupra sa, lovindu-l cu bate, cozi de topoare si alte obiecte contondente.
In cursul zilei de ieri, la ora 13.10, presedintele Romaniei a primit onorul unei garzi militare, in dana militara a portului Constanta.
Va intreaba Dana Munteanu daca veti reusi sa va duceti mandatul pana la capat, date fiind eforturile disperate ale PSD si PNL de a va elimina politic pe cele doua posturi de televiziune, adica se mai poate face politica si razboi la televizor si apoi iarasi sa avem suspendari si cine stie ce?
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost audiata luni, timp de aproape o ora, la Departamentul National Anticoruptie in dosarul Zambaccian.
Recent, s-a desfasurat a treia editie a conferintei "Traieste Inteligent" sustinuta de Dana Savuica. ... Pentru a fi in tendintele acestui sezon, Max Mara Weekend si Karen Millen propun tinute office si de calatorii premium, in culori si materiale ce complimenteaza orice femeie", a declarat Dana Savuica.
Dana Marijuana are o frumusete de fetita. Micuta din fotografie este cea de-a doua sa fiica, in varsta de un an si jumatate, din relatia fostei artiste cu Sebi, sotul sau de care a decis insa sa divorteze.
Isi vor da replici pe tema asta Bogdan Stoica si subsemnata, Dana Savuica. Atmosfera va fi insufletita de Meli-Melo si Douglas.
Singurul inconvenient pe care l-a perceput atunci a fost faptul ca i s-a cerut sa semneze notele cu numele de "Dana", dar finalmente a acceptat. ... Astfel ca dosarul de retea nu contine documente scrise semnate de "Dana".
Acesta a stat, ca de obicei, la apartamentul sau din Navodari, iar in cursul zilei de sambata s-a deplasat, alaturi de ministrul liberal al Apararii, Teodor Melescanu, in Portul Constanta, in dana militara.
Probele depuse la dosar au relevat faptul ca, în luna noiembrie 2000, folosindu-se de calitatea de membru al Plenului ONPCSB, Melinescu l-a contactat, "cu sprijinul denuntatorului si al învinuitului Priboi Ristea", pe Nastase, pentru a-l informa ca are în lucru un dosar privind depunerea a 400.000 de dolari într-un cont deschis la Creditanstalt Austria, al carui titular era Dana Nastase.Melinescu i-a propus lui Nastase blocarea lucrarii pâna dupa alegeri, Nastase a acceptat si, dupa ce a fost numit prim-ministru, a determinat numirea lui Melinescu în functia de sef al ONPCSB.
"Am primit o scrisoare din partea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania prin care judecatorul Dana Garbovan (presedintele UNJR - n.r.) face o plangere prealabila impotriva votului Camerei Deputatilor asupra cererii de urmarire penala a lui Mitrea si Nastase din 13 august.
Ministrul Finantelor Publice a participat la sedinta de grup a senatorilor PSD / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT La sedinta de lucru saptamanala a senatorilor PSD, prezidata de catre Liderul Grupului, dl Mihai Fifor, au avut loc dezbateri despre finantele publice, la care au fost invitati Ministrul Finantelor, d-na Anca Dana Dragu, alaturi de Vicepresedintele ANAF, dl Florin Tunaru.
La sediul companiei Kronospan, situat in dana 131 a Portului Constanta Sud, a avut loc ieri dezbaterea publica a studiului de impact asupra mediului referitoare la constructia de catre firma mentionata a unui terminal de produse lemnoase in locatia amintita.
In dana 47 a Portului Constanta a avut loc ieri festivitatea inaugurarii Terminalului de Ciment Decirom al producatorului spaniol Ceminter International, singurul obiectiv de acest tip din Romania.
O papusa blonda, imbracata in portocaliu - pe post de invitat din partea PDL O papusa in marime naturala, cu peruca blonda si rochie portocalie, a fost prezentata ironic de crainica Dana Grecu (premiata de APTR) drept "invitatul PDL" in studioul Antena 3.
E bine ca sunt Dana si Radu, chiar daca uneori le mai ies si emisiuni tampite, adica, mult sub nivelul lor. ... Paiata "tuti" e o idiotenie, nedemna de Dana Grecu.
Mihai Gotiu) (Continuare) • Fosta arheolog la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), Dana Mihai a condus firma "Dalem Consulting", creata special de RMGC pentru a coordona sapaturile de salvare.
Dana Munteanu, mama sportivei, a declarat ca a crezut tot timpul in talentul fiicei sale la acest sport si a fost sigura de reusita acesteia.
google-analytics.com