Cautare

2564 de rezultate pentru "dana visanescu 2011" (3.65 secunde)
Dana Grecu si Mircea Badea au putut fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00 in noua postura de prezentatori de stiri.
Sotia sa, Dana Nastase, a primit - conform certificatului de mostenitor din 31 mai 2005 - 602.000 USD, 60.000 de euro si 281.669 de lei noi.
Dana Savuica a participat aseara la redeschiderea magazinului Top Line din zona Piata Unirii din Capitala. ... Detest fixativele care iti usuca parul, asa ca vreau fixative flexi care sa nu-mi incarce parul", ne-a spus Dana Savuica, in exclusivitate pentru estiri.ro.
Cunoscuta cantareata hip hop Dana "Marijuana" Coteanu, in varsta de 33 de ani a nascut, in aceasta dimineata, o fetita, la maternitatea Bucur din Capitala. ... Dana ‘Marijuana‘ mai are un copil, o fiica, in varsta de sapte ani.
Dana Chera, fosta Grecu, a devenit mama pentru a treia oara, sambata, 21 iulie, dupa ce a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. ... Dana, care a divortat in luna ianuarie dupa 20 de ani de mariaj, s-a recasatorit cu medicul stomatolog A.
Dupa fostul premier a venit sa discute cu procurorii si sotia acestuia, Dana Nastase, acuzata de complicitate la luare de mita in dosarul Zambaccian.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri. ... In replica, Dana si Adrian Nastase sustin ca sunt hartuiti de procurorii DNA.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa. ... În plus, este o afacere care necesita investitii costisitoare, aparatura fiind extrem de scumpa", spus Dana Preoteasa, medical manager.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa. ... În plus, este o afacere care necesita investitii costisitoare, aparatura fiind extrem de scumpa", spus Dana Preoteasa, medical manager.
De la 20:00, Dana Grecu si Mircea Badea au prezentat jurnalul principal al zilei. Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. Dana Rogoz pare ca a luat o pauza in afaceri, scrie spynews.ro.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
Dana Savuica a realizat nici mai mult nici mai putin de 40 de bazine in ziua cu pricina, asta pentru ca problemele de sanatate nu ii mai permit sa practice alt gen de sport. ... Dana Savuica a reusit astfel sa indeplineasca cu strictete toate indrumarile specialistului:
Recent, la magazinul Top Line din Bucuresti a fost inaugurat Top On Line - www.toplineshop.ro, la care au participat Dana Savuica, Valentina Pelinel, Anca Serea, Catalin Dezbracatu; ... masca reparatoare MoroccanOil, Luminous HairSpray de la MoroccanOil si un fond de ten", ne-a spus Dana Savuica.
Atunci cand alege o destinatie de vacanta, Dana Savuica alege sa poarte o palarie de la Hatson.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil:
Superbele manechine ale agentiei Artemis din Brasov au defilat in eleganta clasic-moderna a hotelului Aro, abordand coafuri si machiaje extravagante, realizate de catre stilistii salonului Coquette.Multumesc mult doamnei director Daniela Tibeica, cat si echipei de specialisti a hotelului de cinci stele, Aro Palace, pentru gazduire, atmosfera si profesionalism, a declarat Dana Savuica.
Dana Savuica, super picioare la 48 de ani! ... O femeie trebuie sa aiba tot timpul grija de aspectul ei, dezvaluie Dana Savuica pentru DC News.
google-analytics.com