Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (6.49 secunde)
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
O crima cu premeditare! Societatea romaneasca a fost din nou polarizata de acest antagonic ins din fruntea statului. ... Au spus-o aproape la unison economisti de renume, analisti din toate domeniile, comentatori politici, sociologi.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida.
O mare distanta s-a creat intre vechii si noii membri UE, cetatenii din cele zece state care au aderat in 2004 fiind favorabili extinderii in proportie de 72 la suta, fata de numai 41 de procente inregistrate in celelalte 15 tari.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta. Incepi munca din opozitie.
Ne petrecem aproximativ o treime din viata in stare de somn si o mare parte a noptii visand. ... Crezi ca a fost doar un rest din ziua ce a trecut sau poate este ceva mult mai semnificativ? O treime din viata o petrecem dormind si visand.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Apoi el a devenit asasinul care si-a ucis din gelozie consoarta, nitel mai tanara la el (el -41, ea - 38).
cruciadele, inchizitia, crestinarea popoarelor din America de Sud si din alte parti etc. ... Istoricul american Will Durant, in a sa „The Story of Civilization“, afirma ca genocidul cel mai mare din istorie s-a petrecut cu ocazia islamizarii Indiei, in care au fost ucisi 80 de milioane de oameni.
cruciadele, inchizitia, crestinarea popoarelor din America de Sud si din alte parti etc. ... Istoricul american Will Durant, in a sa „The Story of Civilization“, afirma ca genocidul cel mai mare din istorie s-a petrecut cu ocazia islamizarii Indiei, in care au fost ucisi 80 de milioane de oameni.
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului. Din pacate nu foarte multi dintre noi realizeaza ca asta ne va costa foarte scump.
Utilizarea aplicatiilor pentru navigarea pe internet determina aparitia a peste 60% din cazurile de infectare a sistemelor informatice. ... Retelele pirat reprezinta o conexiune de computere utilizate de infractori si crima organizata pentru activitati frauduloase pe internet, se arata intr-un comunicat al ENISA.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
Si nu-i intamplator ca au sustinut-o spre victorie baietii din galeria alb-albastra. ... Unul din chipurile marlaniei care a guvernat, devastator, Romania. ... Tipica grobianului care considera ca daca are altfel de organe, merita din oficiu sa fie la comanda.
As vrea ca doamna Mariana Rarinca, al cazui caz mi-e cunoscut din relatari contradictorii de presa, sa nu fi stat in puscarie nevinovata, daca e nevinovata.
Pai, din cate-mi aduc aminte, oribila crima a avut un mobil material, prin urmare lucrurile se cam bat cap in cap… De ce ar mai fi avut nevoie sa omoare o intreaga familie pentru bani, daca tatal lui e ditamai demnitarul?
Asa se face ca nimeni nu mai stie in prezent cati oameni va primi de la defuncta DPF, ca sa nu mai vorbim de problemele pe care le ridica nou infiintata Directie Operativa Porturi Maritime, care va inghiti, teoretic, mare parte din politistii de frontiera din fosta Directie.
Nu este o intamplare faptul ca primele informatii din recensamant le avem imediat dupa pulverizarea de catre Curtea Constitutionala a proiectului alegerilor comasate amanate.
O fac din nou astazi. ... Cele mai multe iau puii din magazin, gata omorati de altii si inghetati, ceea ce le rezolva problemele cu naturelul simtitor. ... "crima" e transportata in viitor, virtualizata, nu mai deranjeaza la umanism.
google-analytics.com