Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (7.38 secunde)
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Din primele informatii de la fata locului, nicio persoana nu ar fi ranita.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu. ... Din primele informatii, trei persoane sunt inconstiente, iar la fata locului a venit si un elicopter SMURD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire.
Cheltuielile pentru consumul alimentar au reprezentat, in 2004, 40,6% din totalul cheltuielilor lunare pe gospodarie, valoarea lunara fiind de 2,3 milioane lei vechi potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).
În 2003, statul român a atribuit contracte de zeci de milioane de euro firmei elene PROODEFTIKI.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Radu Mazare a fost in incompatibilitate in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, pentru ca, pe langa functia de primar al municipiului Constanta a detinut si exercitat concomitent si calitatea de administrator al S.C.
Este regretabil ca desi exista documente internationale, recomandari ale Consiliul Europei adresate guvernelor statelor membre, guvernul din care faceti parte, ministerul pe care il conduceti a ignorat in totalitate acestea si subiectul in sine, care devine tot mai actual ca efect al indiferentei si dispretului fata de cetateanul roman in buzunarele caruia statul baga mana tot mai adanc fara sa-i ofere nimic in schimb.
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Veniturile din taxe si impozite colectate la bugetul de stat anul trecut s-au cifrat la 321,5 mii de miliarde de lei, fiind in crestere cu peste 70 de mii de miliarde de lei fata de 2003, conform datelor furnizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
vamesii din Havre au capturat 2,4 milioane de produse false, mai ales aspirina, anti-diareice si produse contra tulburarilor de erectie, provenind din China.
google-analytics.com