Cautare

61239 de rezultate pentru "crima din chitila" (4.96 secunde)
Ce spuneti de jaful din padurile noastre, care a influentat catastrofal microclimatul, oferind in schimb cistiguri fabuloase unor profitori agreati si ocrotiti de putere.
In acest an, Parlamentul European a decernat Premiul Saharov pentru Libertatea Gandirii unui savant si om politic din Bielorusia. Numele lui - prea putin cunoscut la noi, din pacate - este Aleksandar Milinkievie.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Senatorul Mihai Fifor, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea politica din octombrie a.c., atrageam atentia asupra amploarei fenomenului migrationist care ameninta securitatea si stabilitatea Europei si a dramei umanitare subsecvente.
DE CE SI CINE A DAT DRUMUL LA INTREGISTRARILE CU PD-L", din care puteti citi in continuare a doua parte.
In interventia din aceasta saptamana voi face referire la necesitatea unui nou cod silvic, subiect care a starnit foarte multe dezbateri in spatiul public si care, din punctul meu de vedere, ar trebui solutionat cu celeritate si in urma unui acord intre toate fortele politice.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: ... Bolnavi psihic sau cu handicap fizic, saraci sau oameni ai strazii, toti erau luati cu forta, chiar si din casele lor, si dusi sa munceasca in gospodariile traficantilor de lemne.
Asadar, trei ziaristi romani au disparut in Irak, spre stupoarea generala, desi multa lume se temea ca si peste noi, romanii, se va abate pacostea inclestarilor din Marele Orient Mijlociu.
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
Dar una din consecintele cele mai dureroase a dominatiei comuniste a fost si aceea ca ne-a transformat dintr-un popor intr-o populatie. ... Caci morala comunista instiga la ura, legitima crima, pe cand morala crestina indeamna la iubire intre oameni, la cinste, la respectarea unor reguli de igiena sufleteasca minime.
Premierul Tariceanu s-a referit si el la implicatiile integrarii, vorbind ieri despre activitatea intregului guvern, nu numai despre unele "reusite" ale partidelor din Coalitie.
Mihai Milca) In memoria colectiva a umanitatii, dar mai cu seama in istoria poporului evreu, Holocaustul se inscrie ca un capitol tragic, ca o crima colectiva de terifiante proportii care se individualizeaza in sirul masacrelor si practicilor genocidare cunoscute de a lungul vremii printr o suma de caracteristici inconfundabile.
Al doilea punct al solicitarii de informatii viza numarul agentilor de politie din Dolj care, dupa absolvirea aceleiasi forme de invatamant neacreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, primesc un spor de 25% la salariu tocmai pentru ca au studii superioare.
• Reactii in presa internationala nu au incetat sa apara dupa ce opozitia din Romania a cerut sustinatorilor lui Traian Basescu sa boicoteze referendumul din 29 iulie.
Contrafacerile reprezinta unele din cele mai profitabile afaceri planetare. Studiile internationale releva ca economia subterana rezultata din comertul cu marfa piratata reprezinta, in prezent, un sfert din economia mondiala, informeaza Ministerul Public, citat de www.bloombiz.ro.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa. ... "Acesti oameni fac parte din cea mai mare retea de piraterie on line din Europa.
Proiectul Ministerului Finantelor genereaza nemultumiri in randul unor reprezentanti din domeniu. ... Smeada si-a exprimat nemultumirea fata de Ministerul Finantelor, care nu s-a consultat si cu cei din domeniu cand a realizat acest proiect.
procentul extrem de ridicat cu salariile din bugetul de stat si procentul extrem de ridicat din veniturile bugetului de stat pe care le utilizam in zona sociala", a declarat seful statului, ieri, la RRA legat de masura guvernului de a majora TVA-ul cu 5% ca solutie pentru a aduce bani la buget dupa ce CCR a declarat neconstitutionala reducerea cu 15% a pensiilor.
Reactia uluitoare la acuzatiile de crima!
google-analytics.com