Cautare

61281 de rezultate pentru "crima din chitila" (5.61 secunde)
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat.
Au fost trase 21 de salve de tun si a fost intonat imnul national, in onoarea Regelui Mihai, la Catedrala din Curtea de Arges. ... La sosirea Trenului Regal, militarii Brigazii 30 Garda, din vagonul mortuar, vor preda altor militari, de pe peron, sicriul si crucea.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Chitila, iar cand a ajuns la intersectie cu bd. ... Adrian de 30 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua autoturisme si ranirea grava a lui I.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Sau, mai simplu spus, liberalul european cu papion l-a invins pe Gore din Chitila, var cu Mitu, zis Gorila.
La data de 11.03.2011, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor, impreuna cu comisari ai Garzii Financiare - Sectia Bucuresti si inspectori vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize Operatiuni Vamale Bucuresti au actionat in sistem integrat in vederea prevenirii si combaterii fraudelor vamale si actelor de evaziune fiscala savarsite cu prilejul introducerii in tara de marfuri provenite din spatiul extracomunitar.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Vara aceasta a fost antipatica, pana acum cel putin, din toate punctele de vedere.
Vara aceasta a fost antipatica, pana acum cel putin, din toate punctele de vedere.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. GINEL de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. Chitila, avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat.
O Romanie de care nu stim aproape nimic sigur, desi reprezinta mai mult de jumatate din tara. O Romanie, mai degraba, misterioasa, desi ea incepe imediat dincolo de Chitila.
Cortegiul funerar plecat din fata Palatului Regal din Bucuresti a parcurs traseul Chitila - Gaesti -Topoloveni - Pitesti si a ajuns la Curtea de Arges dupa mai mult de 3 ore, fiind intampinat de mii de oameni care au aplaudat si au aruncat flori pe sosea inaintea masinii mortuare.
Intors din China, primarul general vine cu planuri mari pentru promisiunea sa din campania electorala:
Show-ul a fost deschis de catre artist impreuna cu Ecaterina Ladin Tinca, actrita care joaca rolul lui Dalinda din serial, cu Mai stii si Foaie verde, foaie fraga.
Ruta mixta feroviaro-rutiera Gara de Nord - Otopeni, introdusa de Ministerul Transporturilor in luna martie a acestui an, a ajuns la un trafic mediu zilnic de 350 de persoane, triplu fata de cel din primele doua luni, dupa ce CFR Calatori a investit in promovarea cursei pe Aeroportul International Henri Coanda.
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala.
Sa fi fost vacarmul pe care l-au facut televiziunile doar o sansa de tele-flecareala in plus, fara un suport autentic in Romania de dincolo de Chitila? ... In principiu, imi e greu sa cred ca valorile etice pot avea o mare insemnatate pentru milioanele de saraci din Romania.
google-analytics.com