Cautare

61239 de rezultate pentru "crima din chitila" (4.12 secunde)
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Sunt din Chitila, Ilfov si ma ocup din 1990 cu aceste obiecte create din lemn.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
Mihai Margineanu, cunoscut mai mult sub numele de Gore din Chitila, a devenit celebru prin albumul sau de debut, "Gore din Chitila", aparut la casa de discuri Cat Music - Media Services.
Grele despartiri Iata ca, extrem de repede, Mitica Panaitescu - colegul nostru din conducerea Uniunii s-a dus sa se intalneasca cu profesorul sau Titus Popa acolo, undeva, unde oamenii sunt mai buni si mai linistiti.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
vamesii din Havre au capturat 2,4 milioane de produse false, mai ales aspirina, anti-diareice si produse contra tulburarilor de erectie, provenind din China.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Parlament care, nimeni nu stie de ce, a respins fara greturi si explicatii coerente Ordonanta DIICOT dupa care procurorii actionau impotriva crimei organizate inca din februarie.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Mai ales ca, pe 12 septembrie, modul in care majoritatea vorbitorilor din Parlamentul European au sters pe jos cu Reding, Basescu si Barroso i-a obligat pe reprezentantii PPE din Comisia Europeana sa faca pasi inapoi, gura mult mai mica si tonul, moderat.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
O crima cu premeditare! Societatea romaneasca a fost din nou polarizata de acest antagonic ins din fruntea statului. ... Au spus-o aproape la unison economisti de renume, analisti din toate domeniile, comentatori politici, sociologi.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida.
google-analytics.com