Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (3.73 secunde)
Persoanei in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trafic ilicit de arme, iar pistolul cu gaze a fost retinut in vederea expertizarii si continuarii cercetarilor.
Cosmin Mladin, liderul celei mai puternice grupari de contrabanda cu tigari din vestul Romaniei a fost capturat de politisti dupa ce i-a fost intinsa o capcana chiar de catre un apropiat.
Lucian Bode sustine ca informatiile colectate pana acum indica faptul ca atacul ar fi legat de contrabanda de tagari din frontiera de Est.
Faxul continea informatii concrete despre un transport de tigari de contrabanda pe un aeroport militar, in care autoritatile erau implicate.
Faxul continea informatii concrete despre un transport de tigari de contrabanda pe un aeroport militar, in care autoritatile erau implicate.
Nu se spune nimic despre angajamentul a€“ nerespectat a€“ al Rusiei de a-si retrage trupele si armamentul din Transnistria, iar printre marfurile de contrabanda ce ar trebui interzise sunt si cele care nu sunt insotite de specimenele vamale ale Republicii Moldova.
Intre timp, un alt parat controversat, Iskandarani, pleaca slobod in Elvetia, in timp ce, vigilenti, granicerii ii prind pe doi periculosi infractori moldoveni care, grozavie!, incercau sa treaca inot Prutul cu tigari neumezite de contrabanda in carca.
Acuzat de contrabanda cu arme, fals in declaratii si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, a fost achitat.
Infrastructura e praf, si nici nu-i de mirare atat timp cat singurele investitii privesc doar bautura de contrabanda, niciodata facturata, si ultimele hituri ale lui Minune, fost De Vito, fost Copilul.
Infrastuctura e praf, si nici nu-i de mirare atata timp cat singurele investitii privesc doar bautura de contrabanda, niciodata facturata, si ultimile hituri ale lui Minune, fost De Vito, fost Copilul.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 11.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe bd.
Procurorii si politistii de frontiera din Darabani au anihilat ieri o retea de contrabandisti care trimitea tigarile prin posta.
Acuzati de contrabanda, cei doi suspecti au fost retinuti si si-au petrecut noaptea de luni spre marti in arestul Inspectoratului Judetean de Politie.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda, detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile fara a fi marcate, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals, cu cei in cauza in stare de libertate.
Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, continuand activitatile pe linia combaterii traficului cu produse accizabile din tutun si produse alcoolice contrafacute ce provin din fraude vamale si contrabanda, au efectuat ieri, 14 octombrie 2010, in baza unui mandat, o perchezitie domiciliara la locuinta lui S.
Autoritatile maghiare i-au interogat pe cei doi soferi ai autocarului, iar unul dintre ei a fost retinut si amendat cu 4.500 de euro pentru contrabanda de tigari.
sale catre infractionalitate, fiind prins in urma cu o luna cu tigari de contrabanda. Grupul infractional actiona in sud-vestul Romaniei.
Politistii Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor pentru operatiuni de depozitare si transport fara drept de catre firma din Italia cu punct de lucru in Bihor si sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda pentru destinatarul transportului.
Potrivit DIICOT, membrii gruparii sunt acuzati de contrabanda, evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
google-analytics.com