Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (2.78 secunde)
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Moldova.
Infractiuni de contrabanda Potrivit legii, detinerea in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea de produse accizabile fara a fi marcate sau cu marcaje false peste limita a 10.000 de tigarete (...), bauturi spirtoase (peste 200 de litri) si altele "se pedepseste cu inchisoare de la un an la patru ani", spune seful Vamii Craiova.
Pe termen scurt, consumul de tigari de contrabanda ar putea urca la 33,7% din total, in conditiile in care atitudinea consumatorului roman se schimba odata cu cresterea preturilor la produsele din tutun.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda.
Politistii de frontiera din Bechet impreuna cu inspectorii Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au descoperit la granita un nou transport de tigari de contrabanda.
In data de 29 noiembrie 2010, ca urmare a propunerii facuta de dumneavoastra, in calitate de ministru de interne, presedintele Traian Basescu l-a avansat chestor de politie pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, despre care se afirma ca protejeaza contrabanda cu tigari de care nu sunteti strain si care este cunoscut drept un apropiat al dumneavoastra si al primartului municipiului Arad, Gheorghe Falca, fiind cei care l-ati promovat in aceasta functie.
Asta pentru ca traim in Romania, oamenii sunt saraci, dar inventivi totodata si vor apela la produsele de contrabanda, adica la tigarile intrate in tara prin diverse mijloace, altele decat cele legale.
Sebastian Bodu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca, dupa ce s-a introdus in mai aceasta taxa pe viciu, contrabanda cu tigari a crescut. ... Prin acest protocol, companiile furnizeaza Garzii Financiare informatii despre locurile unde se vinde marfa adusa prin contrabanda.
Bugetul de stat nu cistiga nimic Reprezentantul JTI, Gilda Lazar, spune ca pretul tigaretelor a crescut cu circa 30% fata de anul trecut, iar contrabanda a ajuns la proportii foarte mari. "Contrabanda a ajuns sa detina in momentul de fata 10-14% din piata.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI). ... Acuzatiile principale - contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.
Un adevarat depozit de produse de contrabanda a fost descoperit de politisti, azi, la domiciliul unui barbat in varsta de 55 de ani din localitatea Breznita Motru, din judetul Mehedinti, informeaza NewsIn.Politistii orasului Strehaia au descins la locuinta suspectului in baza unei autorizatii de perchezitie eliberata de Judecatoria Strehaia.
El a comentat astfel afirmatiile inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus ca magistratii au avut dosare la DNA - Spanacul a invins contrabanda - un titlu care atrage atentia in presa ultimelor zile. ... Nu-i vad si nu-i aud pe cei care vand tigari de contrabanda.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator. ... Nelinistea baietilor care vand tigari de contrabanda poate avea si o alta explicatie.
De ceva vreme incoace, parlamentarii discuta inchiderea duty-free-urilor, unul dintre scopuri fiind si acela de a elimina contrabanda. ... Nu este o noutate ca in urma cu doi trei ani, jumatate din orasul Calarasi, de exemplu, traia din contrabanda cu tigari, pe care le aduceau de la granita.
Prin urmare, acciza propusa de compania americana ar scumpi tigarile ieftine peste posibilitatile de cumparare ale fumatorilor romani, care fie vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare, fie vor apela la tigarile de contrabanda aduse din Ucraina si Republica Moldova, unde sunt de trei ori mai ieftine, dupa cum ne-a precizat Gilda Lazar.
de euro din contrabanda cu tigari. ... In opinia Inspectorului General fenomenul de contrabanda a explodat in ultima perioada in principal din cauza diferentelor mari de pret atat pe piata interna dar si pe cea din celelalte tari europene.
google-analytics.com