Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.77 secunde)
S-au inregistrat 119 voturi pentru aceasta lege trimisa la reexaminare de presedintele Klaus Iohannis.
Mobila se va scumpi in perioada urmatoare din cauza unei mariri nejustificate cu 20% a pretului de pornire la licitatiile ce au ca obiect cumpararea de masa lemnoasa, sustin reprezentantii patronatelor din domeniu.
Conducerea Regiei Nationale a Padurilor (RNP) ROMSILVA a atacat ieri dur patronatele din industria lemnului spunand ca acestea cumpara foarte ieftin lemnul de la ei, dupa care il vand mult mai scump catre populatie cu profit ridicat.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... O parte a impresionantei sume, care echivaleaza cu 20 milioane euro, reprezinta valoarea datoriilor neachitate de RADET.
Reprezentantii Asociatiei Romane a Carnii (ARC) au precizat ca "nu vor exista scumpiri ale carnii sau mezeluri in perioada Sarbatorilor de iarna ". In sprijinul acestei previziuni, reprezentantii ARC aduc si o serie de argumente:
Cateva sute de mii aici, cateva sute de mii dincolo si asa se vor duce, lunar, din buzunarele noastre, si asa sarace, vreo cateva milioane bune.
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat. In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila. Exportatorii din industria de profil sunt cel mai grav afectati.
Astfel, pentru intervalul 1 - 4 ianuarie, populatia va trebui sa plateasca gazul consumat la un pret de 4.940,4 lei/metru cub, fara TVA, iar pentru restul lunii 5.187,4 lei/metru cub, tot fara TVA.
Alimentele ecologice au inceput sa a€žprindaa€œ la romani, cel putin asa sustin comerciantii de astfel de produse.
Dupa acordarea de credite “doar cu buletinul“, lanturile de magazine au gasit inca un slogan care sa atraga clientii mai naivi: ... Potrivit unei reclame difuzate pe posturile de televiziune, aflam ca nivelul dobanzii anuale efective (DAE), este tot 0%.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a continuat ieri la sediul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) sa le ceara datornicilor sa-si plateasca restantele la stat.
Compania Romgaz, principalul producator de gaze naturale din Romania, va investi in urmatorii doi ani circa 95 de milioane de euro pentru realizarea unui depozit de gaze care va deservi consumatorii casnici si industriali din zona de sud-vest a Olteniei.
Romanii vor ajunge in 2007 la un consum anual de gaze naturale de 19,5 miliarde de metri cubi, cu doua miliarde mai mult decat au consumat in 2004.
Importatorii de energie electrica ar putea fi obligati sa incheie contracte cu Termoelectrica pentru a fi acoperiti in situatiile in care furnizorul extern de la care cumpara electricitate nu isi poate onora comanda, potrivit ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Leul greu va da multe batai de cap romanilor releva un sondaj realizat de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor, in perioada 5 - 10 mai 2005, in Bucuresti pe un esantion de 150 de respondenti.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) propune Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) sa aplice un tarif separat pentru abonatii cu un consum redus de gaze naturale si sa promoveze un act normativ pentru sustinerea persoanelor cu venituri mici.
De la 10 iunie, populatia plateste cat consuma, dar nu o sa scape de scumpirea care s-a produs la 1 aprilie. Mai exact, costurile fixe (abonamentul) se vor regasi in metrul cub de gaz consumat.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) propune ca sumele rezultate din cresterea preturilor la energie electrica si gaze naturale sa fie utilizate pentru constituirea unui fond de reabilitare a sistemului energetic.
Compania European Food îsi consolideaza pozitia pe piata internationala prin extinderea pietei sale de desfacere. ... Extinderea pietei de export a companiei European Food confirma calitatea produselor sale comercializate atat pe plan intern, cat si extern.
Reprezentantii Distrigaz Sud, Sucursala de Distributie Galati, nu au reusit sa-si convinga clientii ca orice consumator de gaze naturale trebuie sa semneze contractele noi, acte in care sunt mentionate si celebrele "abonamente".
google-analytics.com